Stalden

Dressurstald Willum Thomsen, ved Rune Willum og Joachim Thomsen, etableret sig på Tjørnevej nær Vallø. Stedet kaldes i daglig tale "slottet" og har plads til 16 heste.
Rune Willum og Joachim Thomsen har i rigtig mange år haft en drøm om at få deres egen stald. Den drøm gik i opfydelse i marts 2007, da de købte Tjørnevej, Hårlev nær Vallø.

Stedet kaldes i daglig tale "slottet" og har siden 2008 gennemgået en enorm renovering.

Resultatet taler for sig selv, Rune og Joachim har lagt meget vægt på at stedet skulle være funktionelt og sikkert for hestene, men det var også meget vigtig, at det skulle være klassisk og elegant,

Gårdspladsen er et projekt som lige er blevet afsluttet.

Det eneste der mangler på de to store flotte søjler med kobbertop og store lamper, er en stor smedejernslåge.

Centrum på gårdspladsen er den smukke store broncehest der står omkranset af roser og buksbom.


I sadelrummet oser det er den gode klassiske stil.


Sadel og trense holder i messing. Der er maghoni maøbler til både hunde og mennesker og som prikken over i'et, så lyses begge sadelrum op af to store lysekroner
Ridehuset er på 22*46 meter er færdigt og har et dejligt stor spejl på hele den ene kortside, sponseret af Dansk Avistryk.

Bunden er en fiberbund

Bag ridehuset er projektet med en stor parkeringsplads til trailer og lastbiler i fuld gang.Udendørsbanen blev anlagt i 2009, blevet omlagt til fiberbund i 2017 og måler 25*65 meter og har en smuk udsigt over foldene og markene.

Banen er omkranset af en laurbærhæk.

Ligeledes sættes der dressurhegn op så banen får det rigtige mål på 20*60 meter.

Rundt om ridebanen står der store flotte bogstaver med blomster og messingkrone.


Rotunden blev ligesom ridebanen anlagt i 2009 og bliver flittigt brugt hvis hestene skal have en fridag og have lov til at slå måsen i vejret.

I 2015 blev den nye stald færdig og sat i brug. Der er bla. nyt sadelrum og et rigtig dejligt store vaskerum til al udstyr til hestene
I den nye stald er der skabe på staldgangen samt en tavle så der kan holdes styr på alle staldens heste