< Tilbage

Cathrine Dufour total overlegent i MB klasserne i Solrød rideklub23-04-2014 - 05:03

Cathrine Dufour havde også den store Søndervangs Arrogant til start ved landsstævnet i Solrød rideklub i sidste uge og var total overlegent i begge MB klasser. Patricia Hvidt havde landsstævne debut med Lepas Armani og fik en flot placering.

Cathrine Dufour & Søndervangs Arrogant

Dygtige piger ved landsstævnet i Solrød rideklub.

 

Ved landsstævnet første dag red begge piger, Cathrine Dufour og Patricia Hvidt MB1. Cathrine Dufour og den store dejlige 7 årige Søndervangs Arrogant havde overskud og sikkerhed på banen og startede stævne med en flot sejr med hele 74,91% og næsten 6 procent ned til nr. 2 i klassen. Det var debut i MB1 for ekvipagen men det kom ikke til syne. 

Patricia Hvidt og den dejlige Lepas Armani havde landsstævnedebut og på stævnets første dag havde Patricia hænderne fulde med at holde Lepas Armani koncentreret om opgaven. Det gav dumme fejl og små ulydigheder, det kostede mange point. Med 65,49% blev det til placering midt i klassen.

 

På anden dagen skulle der rides MB2 for begge piger, igen ligger Cathrine Dufour og Søndervangs Arrogant godt og sikkert fra land og med 72,06% blev det til endnu en velfortjent sejr til den dygtige ekvipage.

For Patricia Hvidt og Lepas Armina gik det meget bedre idag. Lepas Armani havde fået set det på banen igår som han skulle, så han var en meget mere koncentreret i dagens klasse. Patricia og Lepas Armani bliver flot nr. 5 med 68,64%.

 

 

Vi ønsker stort tillykke til Cathrine og Patricia med de flotte resultater.

 

 

< Tilbage