< Tilbage

Cathrine Dufour og Atterupgårds Cassidy fik flot debut i Intermediaire 2 debut20-04-2014 - 07:16

Cathrine Dufour og den skønne Atterupgårds Cassidy havde sidste weekend debut i Intermediaire II ved landsstævnet i Solrød rideklub. Den smukke ekvipage fik endda en meget flot debut i den svære klasse.

Cathrine Dufour og Atterupgårds Cassidy

Foto: SANNE SVENDSEN.Flot debut i Inter. II til Cathrine og Atterupgårds Cassidy. 

 

Det har i et stykke tid spøgt lidt i kulissen at det snart var tid til at Cathrine Dufour og skønne Atterupgårds Cassidy skulle tage næste  spring op af uddannelseskalaen , så den smukke ekvipage tog springet ved landsstævnet i Solrød rideklub i sidste uge efter 10 måneders stævnepause.

Atterupgårds Cassidy var virkelig klar på opgaven da han kommer ind i opvisningshallen og ekvipagen ligger rigtig flot fra land i travturen, flot piaff / passage og ekvipagen ligger på næsten 78 % efter skridten. I galoppen kom der lidt for mange spændinger, desværre en fejl i 1'erne og til slut af midten, hvor der skulle laves overgang til passage synes Atterupgårds Cassidy at det var lige kedeligt nok, så han valgte at galoppere. Det blev rigtig rigtig dyrt med 0 fra dommerne i den sidste øvelse og nok 4 procent i den sidste ende.

Alt i alt en super flot debut. Denne fantastiske ekvipagen sluttede på 69 % og en flot 3. plads og vi kan kun sige at fremtiden forsat se lovende ud, selv på dressurens højeste niveau for denne unge ekvipage.

 

 

Vi ønsker Rune og Cathrine et kæmpe tillykke med den flotte debut.

 

 

< Tilbage