< Tilbage

Joachim & Don O'Maine - De uheldige helte13-04-2014 - 20:44

Ved distriksstævnet i faxe køre og rideforening sidste dag var Joachim og Don O'Maine igen suveræne, denne gang i deres debut i MB2. Super ridt og med en flot procent på 73,15%...... men!

Joachim og Don O'Maine i fuld gang med deres debut i MB2 til 73,15%

Joachim & Don O'Maine - De uheldige helte.I søndagens MB2 ved distriktsstævne i Faxe køre og rideforening var Joachim igen til start på Don O'Maine. 

Efter gårdagens flotte resultat så var der stor spænding til ekvipagens debut i MB2. Joachim og Don O'Maine leverede igen et super ridt uden fejl med mange højdepunkter. Joachim og Don O'Maine fik 73,15% og ville være suveræn vinder af klassen, desværre fik Don O'Maine tungen over bidet i starten af galopprogrammet, men fik den heldigvis selv på plads igen.... Men desværre havde Don O'Maine kommet til at bide sig selv i tungen og blev derfor diskavlificeret.

 

Joachim udtaler: Det er bare så ærgeligt, havde en super tur, faktisk bedre end igår. Sådan er det, det kan desværre ske. Rune og jeg er yderst tilfreds med weekendens ridt på den urutineret Don O'Maine som virkelig har klaret opgaven til U.G. Sådan slutter en tilfreds rytter.

 

Vi siger alligevel tillykke til Helle og Christian Tang Mathiasen med den flotte weekend.

 

 

< Tilbage