< Tilbage

Joachim og Don O'Maine vinder MB0 med over 78%13-04-2014 - 08:20

Joachim havde igår sadlet Helle og Christian Tangs Don O'Maine og vandt MB0 med over 78% ved distriktsstævnet i Faxe køre og rideforening. Man må sige det var noget at en stævne debut til Joachim og den dejlige Blue Hors Don Schufro søn Don O'Maine. 

Joachim og Don O'Maine

Joachim og Don O'Maine vinder med over 78%.Faxe køre og rideforening afholder denne weekend distriktstævne med klasser fra La til Prix St. George og Dressurstald Willum Thomsen havde flere elever til start. Joachim var også selv til start i MB0 på hesten Don O'Maine.

Don O'Maine er en dejlig 7 årige vallak efter Blue hors Don Schufro med Resident til morfar. Han er ejet af Helle og Christian Tang Mathiasen som har haft hesten i træning hos Rune og Joachim siden midt 2013.

Siden sidste års start i 6 års championatet har vinteren stået på træning og atter træning for Don O'Maine og ingen tvivl træningen har båret frugt. Don O'Maine har fået styrken og ikke mindst så har han et fantastisk humør.

Det var Rune der skulle starte hesten i Faxe, men grundet en dårlig arm tog Joachim tøjlerne og startede Don O'Maine. 

Joachim og Don O'Maine leverede et super flot ridt i MB0, hvor var ikke meget at pege finger af og med en procent på 78,07% vandt Joachim og Don O'Maine flot deres stævne debut.

 

Vi ønsker Helle og Christian Tang Mathiasen et kæmpe tillykke med den flotte sejr til Don O'Maine

 

 

 

< Tilbage