< Tilbage

Maja Andreasen vinder suveræn 2. kvalifikation i ECCO Cup12-05-2014 - 06:22

Maja Andreasen og den dejlige Skjoldsgård Monte-Vo var i weekenden til start ved landsstævnet i Kolding rideklub, hvor ekvipagen var total suveræn i 2. kvalifikationsrunde i ECCO Cup. Maja og Skjoldsgård Monte-Vo vandt begge sine starter og blev således samlet vinder af ECCO Cup.

Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo vinder anden runde i ECCO Cup ved landsstævnet i Kolding rideklub.

Landsstævne Kolding rideklub. 2 kva. ECCO Cup.Maja Andreasen og skønne Skjoldsgård Monte-Vo havde et rigtig godt stævne i weekenden ved landsstævnet i Kolding rideklub. Vejret var desværre ikke med klubben, så det stå på regn hele weekenden og det kunne banerne ikke klare.

Maja og Skjoldsgård Monte-Vo tog en suveræn sejr i lørdagens ICY efter et super ridt, der var ikke meget at pege fingre af. Dommerne var enig og ekvipagen sluttede på flotte 71,22%. Suveræn vinder af klassen.

Søndag stod den på mere regn og banerne blev mere og mere glatte, så der var stor bekymring hvorvidt ekvipagen skulle ride eller ej. Joachim og Maja besluttede at ride, men det skulle være en sikker tur, så der skulle ikke gives fuld gas.
Maja og Skjoldsgård Monte-Vo leverede igen et super men som aftalt et forsigtig ridt i kürfinalen. Igen tog ekvipagen en total suveræn sejr med 72,48% og  blev dermed også samlet vinder af anden afdeling af ECCO Cup med over tre % til anden pladsen.
Maja har en super kür med sværhedsgrad og det mest vidunderlige musik lavet af Mette Kleist. 

 

 

Skjoldsgård Monte-Vo er kommet godt og sikkert hjem på Tjørnevej igen.

 

 

Vi ønsker Maja et kæmpe stort tillykke med de super flotte resultater.

 

 

< Tilbage