< Tilbage

Cathrine Dufour total overlegent i Intermediaire II03-05-2014 - 18:13

Ved landsstævnet i Frederiksværk rideklub var talentet Cathrine Dufour til start på den fantastiske Atterupgårds Cassidy i kun ekvipagens anden start i Intermediaire II. 

Cathrine Dufour og fantastiske Atterupgårds Cassidy Foto: Maja Hornbæk

Cathrine Duofur og Atterupgårds Cassidy vinder suveræn med 74%Frederiksværk rideklub har i weekenden slået dørene op for endnu et af deres helt fantastiske landsstævner. Alt er bare i top, super baner, flotte omgivelser og lækker mad, så det eneste man så kan håber på, er god ridning.

God ridning fik man for alle pengene da den fire dobbelte Europamester Cathrine Dufour og den fantastiske Atterupgårds Cassidy skulle varme op under skarpe øjne fra Rune til ekvipagens kun anden start i Intermediaire II. Det er en fornøjelse at se ekvipagen på opvarmningsbanen, der er fuldstændig ro også ser det hele bare legende let ud.

 

Cathrine Dufour og Atterupgårds Cassidy leverede et super ridt med smuk trav tur, flot passage, lidt forsigtig piaffer, super serier og gode pirouetter. Rigtig tilfreds var træneren også da ekvipagen hilser af.  Hele 74,16% fik Cathrine og Atterupgårds Cassidy for deres ridt og blev total overlegent vinder af klassen.

 

Vi ønsker et kæmpe tillykke til Cathrine men bestemt også til Rune med det meget flotte resultat.

 

< Tilbage