< Tilbage

Nordisk Mesterskab - Sanne Henningsen får mulighed efter Karin Nissens afbud25-06-2014 - 08:23

Idag går start ved de nordiske mesterskaber i dressur i Kristiansand i Norge. Danmark stiller med landshold i dressur for seniorer, ungryttere, juniorer og ponyer. Dressurstald Willum Thomsen har den dygtige rytter Sanne Henningsen til start med hesten Capong i den individuelle konkurrence.

Karin Nissen og Quite Lovely

Sanne Henningsen klar til nordisk mesterskab.Karin Nissen og den dejlige Quite Lovely var udtaget til de nordiske mesterskaber i Norge, men da ekvipagen deltog ved Danmarksmesterskabet på Broholm i starten af juni, var Quite Lovely ikke helt på toppen og ekvipagen leverede ikke som vanligt, så i samråd med Rune blev det besluttet at ekvipagen ikke skulle deltage ved de nordiske mesterskaber. Rigtig rigtig trist, men det er sørme vigtigere at hesten bliver frisk og pt. så får Quite Lovely batterierne opladet igen ved en masse ture i skoven.

 

Ved Karin Nissen afbud så får en anden af Dressurstald Willum Thomsens elever muligheden for at ride NM i Norge, nemlig Sanne Henningsen og Capong.

 

Sanne og dejlige Capong er en ekvipage i stor udvikling og ved Danmarksmesterkabet på Broholm blev det til en 9. plads i Grand Prix (69,10%) en 14. plads i Grand Prix Special (68,31%) en 12. plads i Grand Prix Kür (69,17%) og en samlet 11. plads ved de danske mesterskaber.  Et rigtig flot resultat af Sanne og selvfølgelig Capong som ikke har gået mere end 6 grand Prix'er.
Sanne Henningsen og Capong får nu muligheden til de nordiske mesterskaber i Kristiansand i Norge, hvor de er med i den individuelle konkurrence. 

 

CDIO - Team

 

Agnete Kirk Thinggaard - Jo Jo Az

Lena Leschley Aamand  - Gørklintgårds Fanero

Malene Folmer Jensen   - Acapello Foldager

Allan Skov                    - Volstrupgaards Cassiopeia

 

CDIO - Indv.

 

Sanne Henningsen        - Capong

Jim Rasmussen             - Broholms Highlight

 

 

Vi ønsker Sanne Henningsen og de danske ryttere held og lykke 

 

 

Følg stævnet: Klik her

Live scoring: Klik her

< Tilbage