< Tilbage

Endnu en hest fra Fam. Andreasen i stalden25-06-2014 - 07:04

Dressurstald Willum Thomsen har de to dejlige heste, Skjoldsgård Monte-Vo og Kano stående i stalden, begge heste er ejet af Fam. Andreasen og rides af den dygtige ungrytter Maja Andreasen, og nu har familien sat endnu en hest i træning hos Dressurstald Willum Thomsen.

Maja Andreasen og den 6 årige La Paix

Tre heste i stalden fra Fam. Andreasen.Med Skjoldsgård Monte-Vo og Kano i fuld træning hos Dressurstald Willum Thomsen så må man sige at den dygtige ungrytter Maja Andreasen er godt ridende, men nu har Fam. Andreasen sat endnu en hest i træning hos Rune og Joachim.

Det er den 6 årige hoppe La Paix efter Preussen-Wind med Schwadroneur til morfar. 

La Paix er kåret i Trakehner forbundet og har som 3 års bestået Eendagsafprøvening, blev derefter nr. 1 i Ringsted og gik derfra videre til finalen på Broholm hvor det blev til en flot 2. plads. 

Siden har den dejlige hoppe holdt en længere pause (Knap 1 1/2 år) da man ikke rigtige vidste om hun skulle være ridehest eller avlshoppe. La Paix er nu kommet i stalden hos Dressurstald Willum Thomsen og bare på tre uger ligner det bestemt ikke en hest der ikke har været redet siden den var 4 år.

 

En hest som bliver spændende at se mere til i fremtiden.

 

 

Velkommen til Fam. Andreasen med endnu en hest i stalden.

 

 

 

< Tilbage