< Tilbage

Maja Andreasen - Tre internationale placeringer ved CDIOY Hagen16-06-2014 - 20:25

Dressurstald Willum Thomsen var flot repræsenteret ved CDIOY Future Champions Hagen 2014 af ungrytter Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo. Ekvipagen leverede to fantastiske ridt med flotte placeringer og en udtagelse på det danske landsholdet til Europamesterskabet 2014 i Italien.

Tre danske piger klar til præmieoverrakkelse

Maja Andreasen - Tre internationale placeringer ved CDIO Hagen, Tyskland.Så er hele teamet bag den sussecfulde ungrytter Maja Andreasen kommet hjem igen efter en helt fantastisk tur til CDIOY Future Champions 2014 Hagen i Tyskland. Det har været en kæmpe oplevelse for Maja at være en af de tre ekvipager på det danske landshold som skulle forsvare de danske farve i holdkonkurrencen og de individuelle konkurrencer.

 

Tirsdag.


Tirsdag formiddag statede lastbilen mod Hagen i Tyskland med mor Helle, Maja, samt Caroline (Majas søster) og selvfølgelig Skjoldsgård Monte-Vo. Det blev en lidt længere tur end forventet (ca 10 timer), da der var sket en ulykke på den tyske motorvej, men Skjoldsgård Monte-Vo klarede turen flot.

 

Onsdag.

 

Joachim var meget tidlig oppe og fik redet tre hesten derhjemme inden turen gik fra Dressurstald Willum Thomsen mod Hagen for Joachim og Majas far Henrik. Det var en fint tur uden problemer, så Henrik og Joachim nåede frem til at alle de danske heste skulle til vettjek, som forløb smertefrit.
Om aften blev den store arena åbnet for træning, hvor Joachim trænede Maja og en meget veloplagt Skjoldsgård Monte-Vo. Alt gik som det skulle så ekvipagen var klar til næste dags holdkonkurrence.

Senere på aften var der indmarch for rytterne.

 

Torsdag.

 

Efter gårdagens træning var Joachim sikker på at alt ville gå som det skulle for hans danske elev..... Men sådan skulle det så ikke være! Fire timer før start blev Skjoldsgård Monte-Vo meget stresset af at nabohesten gik fra stalden, men faldt til ro igen da hesten kom tilbage til stalden. Lidt senere begyndte det at blæse lidt op og det ruskede godt i telttaget og det var bestemt ikke noget for Skjoldsgård Monte-Vo som igen blev stresset. Skjoldsgård Monte-Vo er bestemt ikke en tøsedreng og er normalt ikke bange for noget, så det var en meget uvant situation. Det var ikke en nem opgave for Maja som var sidste rytter på det danske hold, at holde Skjoldsgård Monte-Vo skarp på opgaven. Der kom desværre lidt dumme fejl og dyre fejl så ekvipagen sluttede på 65,21%. 

Det danske hold fik trods lidt dumme fejl fra alle tre ryttere en meget flot 3. plads, kun 2,5 procent fra anden pladsen.

 

Fredag.

 

På en normal stævnedag så går Maja en tur om morgen med Skjoldsgård Monte-Vo på stævnepladsen, men efter gårdagens ridt besluttede Joachim at der skulle morgentrænes, men allerede da ekvipagen satte i trav kunne man se at den gode gamle Skjoldsgård Monte-Vo var tilbage, så der var ro i krop og sjæl hos både træner og elev.

Idag skulle der rides den individuelle konkurrence i MA2. Maja og Skjoldsgård Monte-Vo fik en super opvarming og ekvipagen kom på banen som vi er vant til at se dem. En rigtig rigtig god tur med mange flotte øvelser og med en procent på knap 70% blev det til en meget flot og meget velfortjent 4. plads til Maja og Skjoldsgård Monte-Vo. Det er bare så svært at ride sig lidt op igen, hvis man først har lagt lidt skidt ud, MEN vi skal da lige love for at det gjorde Maja og Skjoldsgård Monte-Vo.

De 15 bedste ekvipagen går videre til søndagens kürfinale. 

 

Lørdag.

 

Idag var der hviledag for de danske ungryttere, så Maja gav Skjoldsgård Monte-Vo fem min. trav og galop inden ekvipagen var ude og skridte en god tur i det dejlige vejr på den fantastiske stævneplads.

 

Søndag.

 

Så blev det finaledag og Danmark havde alle tre danske ekvipager i finalen. Maja og Skjoldsgård Monte-Vo var næst sidste ekvipage på banen og leverede til d.d deres bedste kür. Der var ikke meget at pege finger af og Skjoldsgård Monte-Vo var yderst veloplagt og klar på opgaven. Det var en meget glad og rørt træner der tog imorgen ekvipagen efter deres ridt.

Maja og Skjoldsgård Monte-Vo fik flotte 73,20% og en meget flot 3. plads.

Det var virkelig en super søndag - Man kan kun sige at ekvipagen virkelige sluttede stævnet i Hagen af med maner og ikke nok med det så er en plads på det danske landshold til Europamesterskabet i Italien i hus.

 

Vi kan til sidst fortælle at både Maja, Skjoldsgård Monte-Vo og hele teamet er kommet godt og sikkert hjem og Skjoldsgård Monte-Vo er meget tilfreds og har hygget sig på folden i det dejlige vejr.

 

 

Der skal lyde et kæmpe stort tillykke til Maja med de flotte resultater og selvfølgelig landsholdspladsen til EM i Italien 2014.

 

 

 

 

< Tilbage