< Tilbage

Iben Dreyer og Ditte Frisbjerg Nielsen videre til mellemrunden, efter en super stævne på Lolland06-08-2014 - 06:53

Lolland sportsrideklub afholdte sidste weekend kvalifikation til championatet for 4 - 5 og 6 års heste. Dressurstald Willum Thomsens to dygtige elever Iben Dreyer og Ditte Frisbjerg Nielsen red super og fik 3 heste ud af fire med videre til mellemrunden.

Iben Dreyer og Grønnessegårds Barolo

Lolland sportsrideklub.



Iben Dreyer startede stævnet med suverænt at vinde opvarmningsklassen i LA1 på den dejlige hoppe Vanja Højris efter Blue Hors Doolittle / Rohdiamant med flotte 75.00%.

 

Inden 4 års klassen startede gik der en LA4 og der var Iben Dreyer også til start. Iben og hingsten Gaugain Af Bækkeskov efter Esteban / Kasper, havde en flot tur og med 70,58% blev Iben og Gaugain Af Bækkeskov vinder af klassen, så Iben var varmet godt op inden championatet.

 

4 års.

Iben Dreyer har været ansat i to måneder hos Fam. Worre Jensen til at ride stutteries heste og med sig til Lolland havde Iben to af stutteriets heste med, nemlig Vallø's Don Felix og Grønnessegårds Bolero. Iben kommer flere gange om ugen til Dressurstald Willum Thomsen med flere heste for at træne hos Joachim.
Iben og Vallø's Don Felix efter Don Frederico / Blue Hors Future Cup fik bla 9,5 i skridt og sluttede på sammenlagt 8,2 og er dermed gået videre til mellemrunden.
På Grønnessegårds Bolero efter Belissimo / Lancelot blev det til 7,8 og manglede kun 0,20 for at gå videre.

 

5 års.


Iben Dreyer og dejlige Vanja Højris efter Blue Hors Doolittle / Rohdiamant vandt som skrevet tidligere opvarmningsklassen og var dermed klar til opgaven i championatet. Iben og Vanja Højris havde et rigtig godt ridt, men desværre sad overgangen til skridt ikke lige i skabet og det kostede, men ellers flot flot ridning.

Karakter:

Skridt: 8,5

Trav: 8,8

Galop: 8,8

Ridelighed: 8,5

Kapacitet: 8,8

Ekvipagen sluttede på 8,68% og fik en flot flot 2. plads og er gået videre til mellemrunden.

 

6 års.

Ditte Frisbjerg Nielsen og den dejlige hoppe Zididada efter Blue Hors Zack / Blue Hors Don Schufro leverede et helt super ridt i 6 års. Flot flot ridt, hvor Zididada står flot fortil, flot travtur dog lidt forsigtige trav øgninger, helt super galoptur men masser af power og op ad bakke. Det første changement var ikke helt rent og det kostede lidt i ridelighed, men det havde Ditte jo råd til.

Karakter: 

Skridt: 8,5

Trav: 9,0

Galop: 9,2

Ridelighed: 8,5

Kapacitet: 9,0

Ditte og Zididada sluttede på 8,84% og fik en flot 2. plads og er dermed også gået videre til mellemrunden.

 

Tre heste ud af fire er gået direkte videre til mellemrunden og det er bare så flot.

 

 

Der skal lyde stort tillykke til Ditte, Iben og Fam. Worre Jensen med de flotte resultater.

 

 

 

 

 

< Tilbage