< Tilbage

11 årige Negro hingst "Dressed For Success" til Joachim Thomsen10-09-2014 - 07:17

Så er der kommet en ny hest i stalden hos Dressurstald Willum Thomsen, det er den kulsorte hingst Dressed For Success efter Negro med Chapman til morfar. Dressed For Success er ejet af svenske Elise Fredriksson og godt på vej mod Grand Prix.

Joachim og Dressed For Success


"Dressed For Success" til Joachim Thomsen.

 

 

Så er der ankommet en ny hest i stalden hos Dressurstald Willum Thomsen.

 

Det er den 11 årige svenske hingst Dressed For Success efter Negro med Chapman til morfar. Dressed For Success er ejet af Elise Fredriksson og har sat hingsten til Dressurstald Willum Thomsen for videre uddannelse og med henblik på stævnedeltagelse. Dressed For Success ankom til Dressurstald Willum Thomsen for et par måneder siden, hvor det er Joachim der skal stå for uddannelsen af den skønne hingst, selvfølgelig med Rune som træner.

 

Rune og Joachim udtaler: - Vi er nu i fuld gang med træningen af Success (som han bliver kaldt til daglig) Han er virkelig en rigtig kammerat og vil rigtig gerne arbejde. Han kan alle øvelser til Grand Prix, men mangler styrken til at sætte det hele sammen, men med stort talent i piaff og passage. Glæder os til at vise ham frem, han er virkelig en fryd for øjet og vi er meget glad for at have ham i stalden. 

 

Rune og Joachim er glade for Elise Fredriksson valgte Dressurstald Willum Thomsen til at stå for den videre uddannelsen af Dressed For Success.

 

Planen er at Dressed For Success snart skal til start i lille tur med Joachim i sadlen også må vi se hvad fremtiden vil bringe.

 

 

Vi ønsker den nye spændende ekvipage held og lykke i fremtiden og glæder os til at se dem på banerne.

 

 

 

 

 

 

< Tilbage