< Tilbage

Rune og Dressurstald Willum Thomsens elever fik super flotte resultater i MB017-11-2014 - 06:35

Solrød rideklub afholdte distriktsstævne i dressur i weekenden, hvor Dressurstald Willum Thomsen havde flere elever til start i MB0 og hvor Rune også selv var til start på Negro sønnen Neikos. Det blev en meget spændende klassen, hvor eleven slår træneren.

Rune og Neikos ses her efter Danmarksmesterskabet for hold var i hus 2014


Distriktsstævne Solrød rideklub.
Kl. 8.00 søndag morgen startede MB0 i Solrød rideklub hvor Dressurstald Willum Thomsen havde flere elever til start og Rune var også selv til start på den dejlige Negro søn Neikos med Diamond til morfar. 

Rune og Neikos får en rigtig god tur med flotte traversader og versader, god skridt og rigtig flot op ad bakke galop og Neikos bliver hos Rune og får gode changementer. En flot flot tur hvor Neikos hele vejen står flot fortil. Rune og Neikos får 71,41% og det bliver til en flot 2. plads.

Vinderen bliver fortjent Louise Zinglersen på den dejlige Rubini Agerled efter Heslegårds Rubin / Schwadroneur som virkelig fik en fantastisk tur i flot form og med meget power. En fornøjelse at se på. Det blev til flotte 78,78% og Louise og Runini Agerled blev suveræn vinder af klassen.

På 5. pladsen kommer Mariannne Mortensen på Smedegårdens Monza efter Zardin Firfod / Nikolars som også havde en flot tur. Marianne og Smedgårdens Monza sluttede på 71,06%.

Karina Jensen og Ricon efter Tannenhoff Conteur / Induc havde også en super tur med flot form og god power, ekvipagen sluttede på 69,87% og fik en 7. plads.

 

 

Vi ønsker Rune og eleverne stort tillykk med de flotte resultater

 

 

< Tilbage