< Tilbage

Joachim og Fiontini vinder Egnethedstesten. 3 år i træk for Joachim. VIDEO05-11-2014 - 07:08

Sidste weekend stod den på egnethedstest både i dressur og springning i reg. 2. Hanne Lund og Henrik Hansen skrev historie ved at vinde både dressur og springning. Det var Joachim der red sejren i hus i dressuren på den fantastiske hoppe Fiontini som han også har redet både mor, mormor og far til.

Joachim og Fiontini vinder egnethedstesten reg. 2. FOTO:RIDEHESTEN.COM

 

Egnethedstest reg. 2.

 

Joachim og Fiontini vinder suverænt med 915 point. 

 

Hanne Lund og Henrik Hansen har kæmpe stor succes med deres avl af dressurheste og bestemt også af springheste. Ved dette års egnethedstest i reg. 2 på Karlslunde ridecenter skrev avlerparret historie ved at vinde både i dressur og springning. Fantastisk flot.

 

Lidt historie om HH Horses.

 

Joachim fik for mange år siden hoppen Parexi i ridning fra Hanne Lund og Henrik Hansen, en dejlig hoppe efter Solos Carex som nåede at få et skønt hoppeføl efter Blue Hors Romanov inden Rarexi senere blev solgt. Føllet blev døbt Rapitala og der var hvis ingen der vidste hvad fremtiden ville bringe da hun kom til verden. 

I 2008 blev den fantastiske hoppe Rapitala kåret som årets hoppe og fik sølvmedalje og gik landets højeste rideprøve med Joachim i sadlen. 

I 2009 vandt Joachim egnethedstesten i Ringsted på den dejlige hoppe Riecine efter Blue Hors Romanov med Bernstein til morfar og så gik turen senere på måneden til Vilhelmsborg hvor Joachim ligeledes vandt egnethedstesten denne gang på den helt fantastiske hoppe Rapitala efter Blue Hors Romanov med Solos Carex til morfar med hele 925 point. Begge heste var dermed gået videre til Unghestechampionatet ved Hingstekåringen i Herning 2010, hvor Riecine slutter på en flot 5. plads. Desværre var Rapitala blevet skadet kom dermed ikke til start.
Pga af Rapitala's skade er hun blev følhoppe og det må man sige hun gør til U.G. Rapitala blev sat i fol med hingsten Fassbinder.

Ligeledes i 2009 blev hingsten Fassbinder kåret i Dansk Varmblod som ligeledes var ejet af Hanne Lund og Henrik Hansen.

I 2010 fik Fassbinder tildelt opdrættermedalje i bronze og som 4 årige blev hingsten med Joachim i sadlen flot nr. 2 i både kvalifikationen og mellemrunden i DRF championat for unge heste. Ved finalestævnet ved JBK Horse Show sluttede Joachim og Fassbinder på flot 11. plads. Som 5 års debuterede Fassbinder med Joachim i sadlen i LA med stor succes inden hingsten blev solgt til England. 

I 2010 fik Rapitala to embryo transfer-afkom efter den dejlige hingst Fassbinder efter Fürst Heinrich med Caprimond, nemlig de to hopper Fiontini og Fiontina som sidste år blev kåret med en sølv og en guldmedalje. 

 

Så kom vi til 2014 hvor Fiontini vandt og Fiontina nr. 2 i kvalifikationen i 4 års championatet. Ved mellemrunden løb Fiontina med sejren og ved finalestævnet ved JBK Horse Show blev det igen til en suveræn sejr til Fiontina. Siden er Joachim kommet i sadlen på den fantastiske hoppe Fiontini og har kun redet hoppen 14 dagen inden egnethedstesten på Karlslunde ridecenter. 

Egnethedstesten i region 2 blev i år afholdt på Karlslunde ridecenter og det var rigtig dejligt, da det for det første er dejlig tæt på, men vigtigere er at forholdene er bare i orden og bunden er perfekt og det betyder rigtig meget.

 

Joachim og Fiontini imponerede ved egnethedstesten med HER KOMMER JEG attitude og blev suveræn vinder med 915 point.

 

Karakter: 

Skridt: 8.0 

Trav: 9.0

Galop: 9.0

Ridelighed: 9.5

Kapacitet: 9.0

 

Joachim udtaler: - Det er helt vildt. Tænk jeg har redet både på mor, mormor og far til Fiontini, det er da bare rigtig rigtig sjovt. Fiontini er en helt fantastisk hoppe og hun minder rigtig meget om sin mor Rapitala. Nu er både mor og datter kåret i DV med sølvmedalje og begge har nu vundet egnethedstesten, det er imponerende, slutter Joachim.

 

Stort tillykke til Hanne Lund, Henrik Hansen og selvfølgelig Joachim med de flotte resultater.

 

Også ønsker vi pøj pøj til Unghestechampionatsfinalen ved hingstekåringen 2015, hvor det er ikke mindre end Charlotte Dujardin der skal være fremmedrytter på de unge heste.

 

 

Nyd videoen herunder af Joachim og Fiontini

 

Stor tak til Horsenews.dk for videoen. 

 

 

Det er så 3 år i træk Joachim vinder egnethedstesten.

 

2012: Aarø's Gandhi

2013: Loglunds Pleasure

2014: Fiontini

 

Det er virkelig godt gået stort tillykke til Rune og Joachim med det.

 

 

 

 

< Tilbage