< Tilbage

Cathrine Dufour vinder Grand Prix med flotte 83%26-10-2014 - 16:52

Karlslunde rideklub afholder i weekenden distriktsstævne i dressur og i den forbindelse afholdt de en klasse hvor man kunne vælge mellem Intermediaire I - II - Grand Prix eller Grand Prix Special. Cathrine Dufour og Atterupgårds Atterup var total suveræne og vinder Grand Prix med over 83 %. 

Cathrine Dufour og Atterupgårds Cassidy vinder Grand Prix med over 83 %

 

Cathrine Dufour og Atterupgårds Cassidy vinder Grand Prix med 83%.
Cathrine Dufour og den fire dobbelte Europamester Atterupgårds Cassidy, har klaret springet fra Youngrider til Senior med stil. Ved Falsterbo Horse Show i juli vandt Cathrine og Atterupgårds Cassidy begge deres to internationale starter i Intermediaire II og kort Grand Prix (U-25).
Idag skulle denne dygtige ekvipage så have debut i den traditionelle Grand Prix ved distriktsstævnet i Karlslunde rideklub. Karlslunde rideklub har ikke afholdt dressurstævne i en lang periode, men nu må man håbe at klubben har fået blod på tanden, for det var virkelige rigtige gode forhold for både rytter og hest. 

Cathrine Dufour og Atterupgårds Cassidy fik noget af en debut. Et super ridt med flot flot piaff og passage. Super serier og fantastiske øgninger i både trav og galop. Med en procent på suveræne 83,27 vandt Cathrine og Atterupgårds Cassidy flot Grand Prix også får ekvipagen virkelig dressur til at se let ud.

 

 

Vi ønsker Cathrine og selvfølgelig Rune et kæmpe tillykke med den flotte sejr.

 

 

 

 

< Tilbage