< Tilbage

Lene Ejby og Kjærholms Abutsiaq vinder Bundgård Byg11-10-2014 - 06:23

Lene Ejby Christiansen havde også landsstævnet i Brønderslev rideklub på sin stævnekalender, så hun tog også turen til Middelfart ridecenter i stedet med to af sine dejlige heste, Naomi Byhøj og Kjærholms Abutsiaq, hvor det blev til meget flotte resultater.

Lene Ejby Christiansen og Kjærholms Abutsiaq var med til at vinde DM for Vallø sportsrideklub sidste år.

 

Lene Ejby Christiansen vinder Bundgård Byg.

 

 

Lene Ejby Christiansen ligger godt ud fredag med den dejlige hoppe Naomi Byhøj efter Nobleman / Blue Hors Cavan. Lene og Naomi Byhøj fik et rigtig god tur i MB1 og med 68,64 % startede stævnet rigtig godt med en flot 2. plads

Lørdagen starter også rigtig godt for Lene og Naomi Byhøj, som ligger hårdt ud med en sejr i MB2 med 71,25 % efter igen et rigtig godt ridt.
Så blev det tid til Intermediaire I som er 3. kvalifikation af Bundgård Byg Cup. Lene og dejlige Kjærholms Abutsiaq efter Michellino / Limelight leverede en super tur uden fejl og med mange højdepunkter. Lene og Kjærholms Abutsiaq blev dermed flot vinder af klassen med 72,58 % og klar til søndagens Kür.

I søndagens Intermediaire I Kür leverede Lene og Kjærholms Abutsiaq et super godt ridt til god musik og med 74,16 % blev Lene og Kjærholms Abutsiaq samlet vinder af Bundgård Byg Cups 3 kvalifikation.

 

Et rigtig godt stævne til Lene og hendes to dejlige heste.

 

 

Vi ønsker Lene et stort tillykke med de flotte resultater

 

 

< Tilbage