< Tilbage

Danmarksmester for hold 2014 - VALLØ SPORTSRIDEKLUB23-09-2014 - 06:24

VALLØ SPORTSRIDEKLUB gør det igen - Danmarksmester for hold for femte gang.

VALLØ SPORTSRIDEKLUB gør det igen.


 

Middelfart ridecenter dannede igen i år ramme om Danmarksmesterskabet for klubhold og samtidig afviklede de også mellemrunden i 4 - 5 og 6 års championat, så middelfart ridecenter havde virkelig travlt.

Mellemrunden foregik indendørs mens DM foregik på udendørsbanerne, så det var godt vejret var med DM rytterene.

Rune og Joachim havde igen i år sammensat et hold bestående af dem selv og to elever til Danmarksmesterskabet for Vallø sportsrideklub. Det er 6 gang Vallø sportsrideklub stiller hold til DM og det er endtil nu blevet til ikke mindre end en sølvmedalje og 4 guldmedaljer. Virkelig imponerende.

 

Holdet i år bestod af:

 

Rune Willum - Neikos

Cathrine Dufour - Søndervangs Arrogant

Joachim Thomsen - Søbakkehus Mia-Bella

Maja Andreasen - Skjoldsgård Monte-Vo

 

Vallø sportsrideklub hold til DM består hvert år af Rune og Joachim og to af deres elever. 

 

 

Lørdag 1. afd af DM.

 

Rune og den nye hest Neikos var første rytter fra Vallø der skulle i ilden i LA5 og Vallø sportsrideklub havde fået start nr. 18 ud af de 24 hold der var tilmeldt. Det var første gang Rune havde Neikos med til stævne og han har aldrig prøvet at sove ude i byen og havde aldrig gået på så stor en arena også var det hans debut i LA5. Det var lidt af et sats fra Rune og Joachim, men Neikos var bare en stjerne og gik en super flot tur uden fejl og med 71,72% var ekvipagen flot vinder af klassen. Godt redet af Rune.

Cathrine Dufour og Søndervangs Arrogant var næste rytter fra Vallø og de skulle ride MB1. Cathrine og Søndervangs Arrogant har begge meget rutine og ekvipagen leverede en super tur og med 71,80% vandt de klassen og Vallø var nu i spidsen.

Så blev det Joachim og Søbakkehus Mia-Bella tur til at komme på banen i MB2. Det var kun ekvipagens andet stævne. Joachim og Søbakkehus Mia-Bella havde en meget flot tur, desværre kom der et uren changement. Ekvipagen sluttede på 71,49% og blev nr. 2 i klassen.

Sidste rytter fra Vallø holdet var Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo i Prix St. George. Maja og Skjoldsgård Monte-Vo leverede et super ridt og med flotte 72,23% blev ekvipagen nr. 3 i klassen.

Efter første afd. af DM fører Vallø sportsrideklub "kun" med 0,6% ned til anden pladsen. Maja andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo ligger samlet nr. 3 med 72,23%, Cathrine Dufour og Søndervangs Arrogant nr. 5 med 71,80%, Rune Willum og Neikos nr. 8 med 71,72% og Joachim Thomsen og Søbakkehus Mia-Bella nr. 9 med 71,49%. Vallø sportsrideklub var ene om at have alle fire rytter over 71 procent. Super godt gået.

 

Søndag 2. afd af DM. Finale.

 

Så blev det finaledag og Vallø sportsrideklub var klar til kamp. Idag gik de 6 bedste hold så videre til finalen, hvor der blev redet i omvendt rækkefølge, det vil sige at Vallø tytterene skulle ride som sidste rytter i hver klasse.

Rune var første rytter fra Vallø igen idag i LA5 og igen idag leverer Rune og Neikos et super ridt med flotte versader og traversader og super overgange fra galop til skridt. Rune og Neikos får flotte 71,16% og vinder igen klassen.

Cathrine Dufour og Søndervangs Arrogant var næste rytter fra Vallø og red MB1. Ekvipagen ligger godt ude, men desværre kommer der lidt dumme fejl idag. Men alligevel var Cathrine og Søndervangs Arrogant bedst og vinder klassen med 69,73%.

Joachim og Søbakkehus Mia-Bella var tredie rytter fra vallø. Joachim og Søbakkehus Mia-Bella red MB2 og ligger rigtig flot ud i travturen, men så kommer der desværre lidt dumme fejl i galoppen idag. Joachim og Søbakkehus Mia-Bella bliver nr. 2 i klassen med 69,91%.

Sidste rytter fra Vallø holdet og sidste rytter til DM var Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo. Maja og Skjoldsgård Monte-Vo leverer et fantastisk ridt i Prix St. George. Super travtur med flotte øgninger, super galoptur med flotte pirouetter, ja der var ikke meget at komme efter. Inden Maja næsten når at hilse af er der vild jubel fra hele team Vallø, for det ridt Maja leverede måtte simpelthen være til mange piont. Det var det - 71,31% og Maja og Skjoldsgårtd Monte-Vo vinder flot klassen.

 

Vallø sportsrideklub vinder sammenlagt finalen og på finaledagen vinder Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo samlet med 71,31%, foran Rune Willum og Neikos med 71,16%, Joachim og Søbakkehus Mia-Bella nr. 5 med 69,91% og Cathrine Dufour og Søndervangs Arrogant nr. 7 med 69,73%. Vallø sportsrideklub vinder Danmarksmesterskabet for hold med over 5 procent til anden pladsen.VALLØ SPORTSRIDEKLUB - DANMARKSMESTER 2014.

 

Vallø sportsrideklub kan nu tilføje endnu en guldmedalje til det flotte cv.

 

2008 Sølvmedalje

2009 Guldmedalje

2011 Guldmedalje

2012 Guldmedalje

2013 Guldmedalje

2014 Guldmedalje

 

 

Der skal lyde et kæmpe tillykke til de fire ryttere, det er bare super godt gået.

 

Der skal selvfølgelig også lyde et stort tillykke til Vallø sportsrideklub - Læs mere om klubben: Klik her

 

Og en stor tak til Horse House som i alle årene har sponseret flotte underlag til holdet fra Vallø.

 

 

Det var slut på endnu et Danmarksmesterskab for hold og Rune og Joachim håber selvfølgelig på at Vallø sportsrideklub igen næste år er klar til at forsvare DM titlen, og siger tak for kampen til Cathrine og Maja for en god weekend og fantastisk sammenhold.

 

 

 

< Tilbage