< Tilbage

Maja Andreasen fik Bronze og Isabella Holtze blev nr. 5 til DM 17-09-2014 - 05:39

De danske junior og youngrider har nu overstået deres DM og Dressurstald Willum Thomsen havde to dygtige elever med i top fem, nemlig Maja Andreasen på Skjoldsgård Monte-Vo og Isabella Holtze og Hevis Futuro.

Isabella Holtze og Hevis Futuro flot nr. 5 til DM 2014


Medalje til DM for youngrider - Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo.Kraftig vind og regn stod desværre også på programmet da Ringsted sportsrideklub afholdte DM for junior / youngrider for en tre uger siden. 

Dressurstald Willum Thomsen havde deres to unge piger Maja Andreasen og Isabella Holtze med i top fem.

Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo leverede alle tre dage meget flotte ridt og kunne den sidste dag rejse hjem med en meget flot og yderest velfortjent Bronzemedalje. Maja har været rigtige godt ridende hele året og har bla. opnået mange flotte internationale resultater og kunne efter DM tilføje en Bronzemedalje til sit CV.

 

Isabella Holtze og Hevis Futuro har vi ikke set på stævnebanerne i næste et år, da Isabella har meget travlt med at passe sine studier, men fik et flot come-back ved DM. Isabella og Hevis Futuro leverede også tre flotte ridt og sluttede med en meget flot 5. plads ved dette års DM.

 

 

Vi ønsker Isabella og Maja et stort tillykke med de flotte resultater.

 

 

< Tilbage