< Tilbage

Joachim & Cathrine gjorde rent bord i weekenden ved stævnet på Solrød rideklub 04-03-2015 - 05:59

Solrød rideklub afviklede i weekenden distriktsstævne i dressur og Dressurstald Willum Thomsen blev repræsenteret af flere elever og Joachim selv havde de to unge stjerner med, Aarø's Gandhi og Søbakkehus Mia-Bella og vandt alle deres starter

Joachim og Aarø's Gandhi


Joachim suveræn vinder af alle sine starter.


 

Rune og Joachim har for flere år tilbage været tilknyttet Solrød rideklub og haft deres daglige gang der, så det er altid hyggeligt at komme til stævne på Solrød, hvor Rune og Joachim møder mange af de mennesker der var der dengang, der stadig har deres daglig gang på Solrød, Bla ejerne Fam. Høybye.

 

Lørdag:

 

Aarø's Gandhi efter Blue Hors Don Romantic med Resident til morfar har ikke været startet mange gange, så man kan kun sige han stadig er urutineret, men det kunne ikke ses på dagens ridt i MB0. Joachim og Aarø's Gandhi leverede et helt super ridt i deres kun tredje start i MB uden fejl, kun et par lidt store skridtpioruetter, men med 76,41% blev Joachim og Aarø's Gandhi suveræn vinder af klassen. Aarø's Gandhi bliver i år 7 år og han er i en fantastisk udvikling, så Rune og Joachim glæder sig til hvad fremtiden vil bringe.

I MA1 red Joachim på banen som den første rytter på den dejlige sølvmedaljehoppe Søbakkehus Mia-Bella. Igen en hest som ikke har meget stævnerutine, men som også er i fantastisk udvikling. Søbakkehus Mia-Bella efter Blue Hors Don Schufro med Midt-West Ibi-Light til morfar ejet af Agnete Holmsted, havde idag hendes første start i MA1, en flot flot tur med kun et par små misforståelser og en dårlig galoppiorouette, men Joachim og Søbakkehus Mia-Bella vandt suverænt deres debut i MA 1med 72,92%.


Som sidste rytter i klassen kom Maja Andreasen og den dejlige Kano efter De Noir med Lebensman til morfar, det var også debut for denne ekvipage i MA1. Maja og Kano fik også en meget flot debut med meget power, desværre mister Kano balanceni begge galoppioruetter og det er meget dyrt. Maja og Kano slutter på 66.58% og fblev ørst uplaceret med kun 3 point til anden pladsen.

Det må siges at have været en dejlig lørdag, men så er det spændende om Joachim kan holde stilen igen søndag.

 

Søndag:

 

Idag stod den på debut for Joachim og den dejlige Aarø's Gandhi i MB2, men igen idag kunne det ikke ses at Aarø's Gandhi ikke har gået af midterlinien ret mange gange. Joachim og Aarø's Gandhi leverer endnu et super ridt med mange højdepunkter og uden fejl, og så står Aarø's Gandhi bare så flot fortil. Ekvipagen slutter på 73,16% og Aarø's Gandhi slutter dermed et godt stævne på Solrød rideklub med endnu en sejr.

Maja Andreasen og Kano var første rytter i ilden i Prix St. George. Det var igen idag debut for ekvipagen, men Maja og Kano leverede endnu et super flot ridt med meget power, også her kunne man ikke se det var Kano's debut og idag lykkedes begge galoppiorouetter meget bedre. Maja og Kano blev flot nr. 2 med 67.89%. Godt gået Maja.

Sidste rytter i Prix St. George var Joachim og sølvmedaljehoppe Søbakkehus Mia-Bella og også denne ekvipage havde debut i Prix St. George. Ekvipagen leverede et super ridt og Søbakkehus Mia-Bella var virkelig klar på opgaven og var med sin rytter hele vejen rundt. Joachim og Søbakkehus Mia-Bella vandt deres debut i Prix St. George med en procent på 73,29%.
Er sikker på en meget spændende fremtid for denne skønne hoppe. 

Stævnet sidste klasse var en showklasse hvor man kan vælge mellem at ride Intermediaire I, Intermediaire II og Grand Prix.
Cathrine Dufour ligger ud med Søndervangs Arrogant efter Blue Hors Don Schufro / Robin i debut i Intermediaire I og får en meget meget flot tur, dog kommer der et par små kiks med det var der råd til. Cathrine og Søndervangs Arrogant bliver flot nr. 2 med 72.24%.
Vinder af klassen blev ikke overraskende Cathrine Dufour og stjernehesten Atterupgårds Cassidy efter Caprimond / Donnerhall som leverede et super Grand Prix program i meget flot form og bliver hele tiden stærkere i Piaff og Passage. Det er imponerende at Atterupgårds Cassidy er så urutineret på Grand Prix niveau, men alligevel formår at gå fejlfrit. Cathrine og Atterupgårds Cassidy fik flotte 74% og vandt stævnets sidste klasse.

 

En super weekend i Solrød rideklub er veloverstået og for Dressurstald Willum Thomsen en fantastisk weekend med fem sejre og to anden pladser i hus. SÅDAN.

 

Stort tillykke til Maja, Cathrine, Joachim og hesteejerne med de flotte resultater.

 

 

Tak til Solrød rideklub.

 

 

 

< Tilbage