< Tilbage

Ny hest i stalden - Don Bofero fra Christine Øye14-02-2015 - 06:53

Så er der kommet en ny hest i stalden hos Dressurstald Willum Thomsen. Det er den 6 årige vallak Don Bofero efter Blue Hors Don Schufro med Bolero til morfar. Don Bofero er ejet af norske Christine Øye som selv har avlet hesten og har haft stor succes med moren Klosterhedens Bofetti. 

Joachim og Don Bufero med ejer Christine Øye

 

 

Ny hest i stalden - Don Bufero fra Christine Øye.

 

Så er der kommet ny hest i stalden.

 

Det er den 6 årige vallak Don Bofero efter Blue Hors Don Schufro med Bolero til morfar. Don Bofero er ejet af norske Christine Øye som selv har avlet Don Bofero.

Don Bofero's mor Klosterhedens Bofetti og Christine Øye har haft stor succes både nationalt og internationalt op til Grand Prix. Christine og Klosterhedens Bofetti vandt i 2003 Intermediaire I ved CDI stævnet på Vilhelmsborg, vandt i 2004 Intermediaire i Kür ved CDI Oslo Horse Show og fik sølvmedalje ved NM.

Klosterhedens Bofetti er idag 26 år og har fået seks føl, hvor Don Bofero er hendes føl nummer to. Klosterhedens Bofetti går og nyder livet på Christine Øyes dejligt gård i Norge.

- Det er rigtig spændende at få Don Bofero i træning. Han er en super fin hest med fantastisk galop og så vil han gerne arbejde. Christine har redet hos mig i over ti år, så jeg kender jo Klosterhedens Bofetti rigtig godt, og vi har haft rigtig mange gode oplevelser med hende, så det er jo rigtig sjov at få et afkom efter hende i træning. Slutter Joachim.

 

Vi byder velkommen til Don Bofero og glæder os til hvad fremtiden kan bringe.

 

 

 

 

< Tilbage