< Tilbage

Super landsstævne for Dressurstald Willum Thomsen i Esbjerg og Omegns rideklub03-02-2015 - 06:56

Dressurstald Willum Thomsen havde en meget travl weekend ved landsstævnet i Esbjerg og omegns rideklub. Ikke nok med at Rune og Joachim selv skulle starte, men de havde også Sanne Henningsen, Karin Nissen og Cathrine Dufour til start. 

Rune og Rubini Agerled flot nr. 2 i MA2

 

Super weekend i Esbjerg og Omegns rideklub.

 

Torsdag:

Idag ankom alle rytterne fra Dressurstald Willum Thomsen til Esbjerg med deres heste. Det var muligt at træne på opvisningsbanen om aften. 

 

Fredag:

Rune og den dejlige Heslegårds Rubin søn Rubini Agerled var første rytter fra Dressurstald Willum Thomsen der skulle til start. Rune og Rubinin Agerled red MA1 og leverede et super super flot ridt med meget power, flot form og super flotte changementer. Det var kun ekvipagens anden start i MA, men det kunne bestemt ikke ses. Med 71,20% blev det til en meget flot 2. plads for Rune og Rubini Agerled.
Cathrine Dufour og Søndervangs Arrogant efter Blue Hors Don Schufro var også til start i MA1. Cathrine havde lidt at se til da Søndervangs Arrogant kunne de fleste ting selv. Det blev til 69,25% og ekvipagen blev 1. uplaceret.

Så blev det tid til Intermediaire II, hvor både Joachim og Karin Nissen var til start. Det blev ikke den bedste start på stævnet for Joachim, da han valgte at opgiv på banen. Joachim og den smukke Canel V efter Come Back / Lobster skulle havde deres kun anden start i Intermediaire II, men Joachim kom desværre for sent igang med opvarmningen på Canel V og ekvipagen fandt ikke lige melodien. På banen kommer der hurtigt et par fejl og Joachim vælger at give op. - Det er helt min egen fejl, jeg var simpelthen ikke skarp nok idag og Canel skulle ikke havde en dårlig tur derinde fordi jeg sidder og kludrer i det. Vi prøver igen imorgen, slutter Joachim.
Karin Nissen var til start på begge sine dejlige heste. På Eno efter Eskadron /Pardon leverede Karin en rigtig flot tur og med 69,56% blev det til en meget flot 2. plads. Karin og Quite Lovely efter Quite Easy tog så 3. pladsen efter endnu en flot tur til 68,68%

 

Lørdag:

Dagens første klasse var Prix St. George, hvor både Cathrine Dufour på Søndervangs Arrogant og Rune på Rubini Agerled skulle havde debut i denne klasse. Rune og Rubini Agerled leverede igen idag en super tur, med så mange flotte ting. Super travtur, en lille fejl i den sidste galoppirouette. Ekvipagen slutter på 71,52% og en flot 3. plads og en flot debut.
Cathrine Dufour havde desværre igen idag lidt at se til på Søndervangs Arrogant, som igen havde lidt travlt med at "tag selv". Ekvipagen sluttede på 68,59% og blev placeret som nr.  7 i klassen. 

Dagens højeste klasse var Grand Prix, hvor Joachim og Canel V skulle have deres første Grand Prix start. Joachim og Canel V fik en rigtig flot debut, desværre kommer der et par rigtige dumme fejl. Canel går i skridt i traversaden til højre, som tæller dobbelt. God piaff passage tur med mange 8 taller i passage. Flot galoptur med flotte serier, gode pirouetter især den første, også skal ekvipagen i trav, men det lykkes ikke så Joachim på tage i skridt også direkte ud i fri trav. Dyre fejl som koster. Joachim og Canel V sluttede på 65,93% og bliver 2. uplaceret.
1. uplaceret bliver Karin Nissen og Quite Lovely som igen havde en god tur, dog med et par dumme fejl og det koster. Ekvipagen slutter på 66,06%. Placeret på en flot 2. plads kommer Karin Nissen og Eno, som igen idag havde et rigtig godt ridt med mange højdepunkter. Karin og Eno får 67,10%
Sanne Henningsen og smukke Capong kommer ind på 4. pladsen med 66,13%. Capong har lidt store øjne og ser alt, så Sanne havde lidt at holde styr på.

 

Søndag:

Søndagen starter med MA2 hvor Rune og Rubini Agerled gør det igen. Super ridt med mange flotte øvelser og super serier. Rune og Rubini Agerled slutter på 69,43% og dommerne var ikke helt enig i denne klasse. Med pladscifre 1 - 2 - 5. men ekvipagen får endnu en flot 2. plads.

Grand Prix Special var den eneste klasse hvor det ikke blev til placering til rytterne fra Dressurstald Willum Thomsen.
Karin Nissen og Eno fik endnu en god tur, uden de store fejl men ekvipagen slutter på 67,84% og bliver 1. uplaceret. Sanne Henningsen og Capong havde idag en bedre tur, hvor Capong lyttede lidt mere til sin rytter. Sanne og Capong sluttede på 66,27%. Karin Nissen og Quite Lovely fik endnu en god tur, desværre kom der så en fejlridning. Quite Lovely mangler stadig styrken i overgangene fra piaff passage, men det arbejdes der også med. Karin og Quite Lovely fik 65,65%.

 

Det var slut på et rigtig godt og vellykket stævne i Esbjerg og Omegns rideklub. 

 

Rune og Joachim er yderst tilfreds med både Rubini Agerled som har fået placering i samtlige klasser han har startet og Canel V som får en flot debut i Grand Prix og må hjem og få mere styrke.

 

 

Vi ønkser alle ryttere og hesteejere stort tillykke med de flotte resultater.

 

 

< Tilbage