< Tilbage

Rune og Neikos slutter året af med en flot placering som nr. 2 i MB030-12-2014 - 20:52

For Dressurstald Willum Thomsen var distriktsstævnet i Sportsrideklubben Vallenbæk i søndags årets sidste stævne. Rune var til start med den dejlige Neikos, hvor ekvipagen tog endnu en placering i MB0 og Joachim var meldt med den skønne sølvmedaljehoppe Søbakkehus Mia-Bella i MA1 debut, men måtte blive hjemme pga Joachim lå med influenza.

Rune og Neikos var med til at vinde DM for Klubhold 2014 for Vallø Sportsrideklub

 


Årets sidste stævne for Dressurstald Willum Thomsen.Joachim lå derhjemme med influenza og kunne dermed ikke komme til start, så Rune var ene om at repræsenterer Dressurstald Willum Thomsen ved sportsrideklubben Vallensbæk distriktsstævne i søndags.

Rune havde taget Willum Thomsens egen hest Neikos efter Negro / Diamond med til Vallensbæk. Ekvipagen har kun haft få starter i MB0, men igen opnåede ekvipagen en flot placering.
Den store hal i Vallensbæk var flot pyntet op til jul, så Rune fik lidt at se til da han kom på banen med Neikos. Neikos synes det hele var "lidt" farligt, men da dommeren gav startsignal var der kommet lidt mere ro i kroppen på urutineret Neikos. Rune og Neikos ligger ud med en flot travtur med bla. super flotte traversader, så kommer der lidt uro i skridten og i galopturen var der et par gange hvor Neikos ikke lige helt havde tid til at lytte til rytteren. Stadig en flot tur i ekvipagens kun tredie MB og med 66,79% blev det til en flot 2. plads kun 10 piont fra vinderen.

 

Stort tillykke til Rune med den flotte placering.

 

 

 < Tilbage