< Tilbage

Super afslutning på året for Maja Andreasen ved ECCO Cup finalen08-12-2014 - 06:54

Weekenden stod på ECCO Cup finale ved stævnet på Middellfart ridecenter for Dressurstald Willum Thomsens dygtige youngrider, Maja Andreasen og dejlige Skjoldsgård Monte-Vo. Det er tiende år i træk der blev afholdt ECCO Cup og endnu et godt stævne på Middelfart ridecenter.

Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo blev flot nr. 2 i ECCO cup finalen 2014.


ECCO Cup Finale 2014.Middelfart ridecenter stod for afholdelsen af ECCO Cup finalen i weekenden, både for Pony, Junior, Youngrider og U-25, så et stort antal rytter havde set frem til denne weekenden.

Dressurstald Willum Thomsen havde deres dygtige Youngrider Maja Andreasen og den skønne Skjoldsgård Monte-Vo til start i finalen.

 

Fredag gik der opvarmningsklasser for både Pony til U-25, men Skjoldsgård Monte-Vo har en enorm rurine, så han skulle først i konkurrence om lørdagen, så Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo ankom først til Middelfart ridecenter sidst fredag eftermiddag. 

 

Lørdag.

Alt forløb som det skulle på opvarmningsbanen, da Maja og Skjoldsgård Monte-Vo varmede op med hjælp fra Joachim, så ekvipagen var klar til kamp. Det blev til et rigtig flot ridt for Maja og Skjoldsgård Monte-Vo uden fejl, men det var som om Skjoldsgård Monte-Vo var lidt for klar og lidt for skarp, så han holdt lidt sin egen fest og havde ikke tid til at vente på sin rytter. Ekvipagen sluttede på 72,85% og fik en flot 2. plads.

 

Søndag.

Så blev det finaledag og kürdag, en dag som vi altid ser frem til når det gælder Maja og Skjoldsgård Monte-Vo, da ekvipagen har et godt program med meget meget flot musik. 
Idag var det lidt svært at få varmet Skjoldsgård Monte-Vo op, da der var så mange ryttere i hallen og han er meget bange hvis de andre ryttere kommer for tæt på, så det vigtigeste for Joachim og Maja var at få ro på Skjoldsgård Monte-Vo og det kom der.
Maja og Skjoldsgård Monte-Vo leverede et super ridt i flot form med mange højdepunkter, dog en smule efter musikken, det var som om bane var lidt for lang, da det var et problem for mange af ryttererne. Maja og Skjoldsgård Monte-Vo sluttede med 74,79% og igen i flot 2. plads og blev dermed også samlet flot nr. 2 i ECCO Cup finalen 2014.

 

Det må siges at være en super afslutning på år 2014 for Maja og Skjoldsgård Monte-Vo som har haft et fantastisk år med så mange flotte resultater både nationalt og internationalt. Det eneste der manglede i år var turen til EM da Skjoldsgård Monte-Vo blev indlagt, men det vigtigeste er han stadig er her den dag idag, så vi forsat kan nyde ekvipagen på banerne.

 

 

Vi ønsker et kæmpe tillykke til Maja med det flotte resultat

 

 

 

 


< Tilbage