< Tilbage

Canel V vinder debut i Intermediare II, Aarø's Gandhi og Neikos flot placeret i MB006-12-2014 - 06:23

Dressurstald Willum Thomsen deltog i sidste weekend ved distriktsstævnet i Frederiksværk rideklub med ikke mindre end tre heste. Canel V, Aarø's Gandhi og Neikos var til start og alle kom hjemme med flotte resultater.

Joachim og Aarø's Gandhi


Distriktsstævne Frederiksværk rideklub.Joachim ligger ud i Frederiksværk rideklub med at vinde debut i Intermediaire II på den skønne Canel V efter Come Back / Lobster, ejet af Mette Yung Pedersen.
Joachim og Canel V viste et rigtig godt program, med mange flotte øvelser. Canel V blev lidt rystet over at skulle gå piaff og passage, og gik derfor lidt i stå. Rigtig flot galopprogram med bla. super serier til 8,5. En super flot debut til Joachim og Canel V der ender på 70,12% og en flot sejr i Intermediaire II.

Med lidt små finjusteringer undervej så lover det rigtig godt for fremtiden.

Joachim skulle derefter i sadlen på endnu en hest, denne gang på Rune og Joachims egen Aarø's Gandhi efter Blue Hors Don Romantic / Resident. Aarø's Gandhi blev sidste år nr. 5 i unghestechampionatsfinalen og havde debut i MB0 tidligere i år, så  med stævnet i Frederiksværk rideklub var det kun tredje gang Aarø's Gandhis gik program, men det kunne ikke ses.
Joachim og Aarø's Gandhi leverer et super ridt i rigtig flot form uden rigtige fejl, kun lige at Aarø's Gandhi skulle gøde mit i et changement og kom ikke på joachim hjælp, men det kom så flot da han var færdig med at være på toilettet. Joachim og Aarø's Gandhi sluttede på flotte 72,56% og tog en flot 2. plads i MB0.

 

Rune og Neikos efter Negro / Diamond var en af de sidste ekvipager i MB0. Dette var kun Rune og Neikos tredje start i MB og Neikos er i fantastisk udvikling og har fået meget mere styrke. Rune og Neikos leverer også et rigtig flot program i flot form, med flotte traversader, god skridt og fire flotte changementer. Neikos bliver stadig lidt spændt i galopturen og det koster lidt point, men det skal nok komme med rutinen. Rune og Neikos slutter på 69,48% og en 6. plads i klassen.

Vinder af MB0 blev Katrine Kraglund og den dejlige Swing king efter Sandro Hit / Don Gregory med 75,38% som har trænet hos Joachim siden September 2014. Katrine og Swing King leverede et super ridt.

 

Endnu et super godt stævne i Frederiksværk rideklub er overståe, så Rune og Joachim kunne køre hjem med tre flotte placeringer og være meget tilfredse med deres tre heste.

 

Vi ønsker Rune, Joachim, Katrine og Mette Yung stort tillykke med de flotte resultater.

 

 

 

 

 

 

< Tilbage