< Tilbage

Verdensnavne ved Hesteliv - Kyra Kyrklund og Prinsesse Nathalie25-11-2015 - 06:04

Hesteliv 2015 som afholdes i Frederiksborgcentret i Hillerød slog dørene op lørdag aften til en unic clinic med ikke mindre end Kyra Kyrklund og Nathalie Zu Sayn Wittgenstein. 

Neikos, Rune og Kyra

FOTO: SANNE SVENDSEN

 

Verdensnavne i Hillerød - Kyra Kyrklund og Prinsesse Nathalie.

 

 

Hesteliv 2015 havde virkelig gjort et scoop lørdag aften ved at få ikke mindre end Kyra Kyrklund og Nathalie Zu Sayn Wittgenstein til at afholde en clinic. 

Rune og Joachim havde sagt ja til at deltage i clinic'en med en hest hver. Rune kom på Dressurstald Willum Thomsens egen Neikos og Joachim kom på Sandra Sutter-Fronths Fürst Ferrari.

Vinteren valgte at komme til Danmark lørdag eftermiddag så blev det en køretur for Joachim med to heste i lastbilen på ikke mindre end to timer pga volsom snevejr, en tur man normalt klare på 45 min. Hestene ankom dog sikkert til Frederiksborgcentret, men aftens clinic var dermed blevet lidt forsinket.


Joachim på Fürst Ferrari og Rune på Neikos havde stillet sig til rådighed for de to kvinders kritiske blikke og gode råd. Skulle der være nogle der havde problemer med at forstå Kyra, så har hun et kropssprog, som ikke lader en eneste i tvivl om, hvad hun mener.
Der blev talt meget om hvad Kyra og Nathalie ser på, når de skal se på en hest, der blev talt om opstilling, samling osv. 

 

Det blev til godt tre timers god ridning, lærerig og underholdene clinic, som fandt sted, mens sneen væltede ned over Sjælland og gjorde turen hjem for de to heste, til noget af en rejse. Fürst Ferrari og Neikos stod trygt i deres bokse efter knap fire timer på vejene i snestorm.

 

En stor stor tak til Nathalie Horse Care for vores nye bukser, trøjer og hjelme. I er de bedste.

 

 

 

 

< Tilbage