< Tilbage

Aarø's Hemmingway måtte aflives11-11-2015 - 06:54

Det er meget trist at vi kan meddele at Aarø's Hemmingway er død. Han fik tarmslyng og blev hurtig indlagt på Højgård hestehospital, men stod ikke til at redde.

Joachim og Aarø's Hemingway ved egnethedstesten 2013.


Aarø's Hemmingway måtte aflives.


Rune og Joachim købte i 2011 den tre årige Aarø's Gandhi efter Blue Hors Don Romantic med Resident til morfar hos Stutteri Aarø ved Lone og Knud Boisen. Joachim og Aarø's Gandhi vandt i 2012 Egnethedstesten i reg. 1 med 910 point og blev flot nr. 5 i Unghestechampionatsfinalen i Herning 2013. Siden har Aarø's Gandhi vundet stortset alle sine starter og vandt ligeledes sin debut i Prix St. George i år.

Rune og Joachim har siden købet af Aarø's Gandhi haft meget kontakt med avlerne Lone og Knud Boisen, så da de foreslog et samarbejde med Aarø's Gandhis lillebror Aarø's Hemmingway takkede Rune og Joachim ja tak.

I foråret 2013 ankom Aarø's Hemmingway så til Dressurstald Willum Thomsen. Det var Joachim der var i sadlen på Aarø's Hemmingway og ekvipagen sluttede på en 12. plads ved Egnethedstesten i reg. 1 i efteråret 2013 og var den første ekvipage der desværre ikke kom med til finalen i Unghestechampionatet.

Aarø's Hemmingway foresatte sin videre uddannelse og var klar til Middelsvær, men desværre går det ikke altid som man ønsker.

 

Aarø's Hemmingway blev indlagt på Højgård hestehospital med tarmslyng, men han blev hurtig så dårlig at han ikke stod til at redde.

En meget meget trist og forfærdelig slutning.

 

Rune og Joachim har været utrolig glade for et fantastisk godt samarbejde med Stutteri Aarø ved Lone og Knud Boisen.

 

Se mere om Stutteri Aarø: Klik her 

 

 

< Tilbage