< Tilbage

Joachim & Aarøs Gandhi vinder egnethedstest region sjælland29-10-2012 - 07:26

Det var tidlig op søndag morgen, da Thysbjerg rideklub afholder egnethedstest for region sjælland, og ligger en god times kørsel fra Dressurstald Willum Thomsen. 

Rune og Joachims egen Aarøs Gandhi var til start blandt de 54 heste der var tilmeldt dagens egnethedstest.

Aarøs Gandhi

Egnethedstest 2012. Thysbjerg rideklub Region sjælland.



I lørdags blev efterårets første egnethedstest afholdt på Middelfart ridecenter for region 3 og igår søndag var det tid til egnethedstest for region sjælland. Som noget nyt afholdes egnethedstesten indendørs fra oktober/november med nogle små ændringer i afviklingen. Blandt andet blev karaktererne fulgt af en kommentar for at informere publikum og for at give et indblik i hvad dommerne vægter i deres karaktergivning. Det blev så i lørdags afprøvet i region 3.

Der var hele 54 heste til start ved egnethedstesten i region sjælland. Rune og Joachim egen Aarøs Gandhi efter Blue Hors Don Romantic/Resident avlet af Knud og Lone Boisen, kom på banen i dagens tredie hold og det var Joachim selv der sad i sadlen på den dejlige brune vallak.

Aarøs Gandhi var total suveræne på banen og det så bestemt ikke ud til det var første gang han var i byen, og med Joachim i sadlen blev ridtet belønnet med hele 910 point.

Skridt: 8,5

Trav: 9,0

Galop: 9,5

Ridelighed: 9,5

Kapacitet: 9,0

Joachim og Aarøs Gandhi vinder efterårets egnethedstest 2012 på Sjælland og ekvipagen er dermed sikret en billet til unghestechampionatet ved hingstekåringen i Herning 2013.

 

Stort tillykke til Rune og Joachim, men også et stort tillykke til avlerne Lone og Knud Boisen fra Stutteri Aarø.



Se mere på: www.stutteriaaroe.dk

 

Placeret som flot nr. 2 ved dagens egnethedstest blev Runes dygtig elev Cathrine Dufour på Angels Envy e. Blue Hors Devellino / Landstreicher, ejet af Angelina Nallino med 890 point.  Cathrine og Angels Envy her ligeledes sikret sig en direkte billet til Herning marts næste år. De to førstplaceret ekvipager er sikret direkte billet videre til unghestechampionatet også suppleres der op til 35 stk. efter point på landsplan.

 

Stort tillykke til Cathrine og til ejer Angelina Nallino 

 

 

 

 

 

 

 

< Tilbage