< Tilbage

Fantastisk weekend for Hedelunds Mefisto 15-10-2012 - 08:00

Placeret som nr. 1 og 2 denne weekend må sides at være en god weekend for Hedelunds Mefisto

Vivi Vang Lauridsen og Hedelunds Mefisto

Distriksstævne Frederiksværk rideklub.

Frederiksværk rideklub afviklede i weekenden distriksstævne i dressur. Det er altid en fornøjelse at ride stævner i Frederiksværk rideklub, så Joachim havde meldt Hedelunds Mefisto og Twister til start.

MA1 var første start til Joachim og Hedelunds Mefisto ved stævnet og ekvipagen ligger rigtig godt ud. Joachim og Hedelunds Mefisto leverede et flot program, og sluttede på 68,88%. Der var dog lidt uenighed blandt de to dommer 66,28% og 71,38%. Men det holdt og Joachim og Hedelunds Mefisto vandt klassen.

Søndag var Joachim og Hedelunds Mefisto første ekvipage på banen i Prix St. George og de leverede igen idag et rigtig godt ridt, dog en lille changementfejl i kontragaloppen. Joachim og Hedelunds Mefisto ender på 67,89% og blev flot nr. 2 i klassen.

Et stort tillykke til Joachim, Vivi og Christian Vang Lauridsen med de flotte placeringer i weekenden.