< Tilbage

Flot sejr til Cathrine Dufour01-12-2012 - 07:53

Cathrine Dufour vinder opvarmningsklassen til ECCO cup finalen igår. Det var stævnedebut til Cathrine og Orthilia og det var første gang hoppen startede på MA-niveau. 

Cathrine Dufour og Orthilia efter den flotte stævnedebut


ECCO cup finale, Middelfart ridecenter



Cathrine Dufour og Louise Zinglersen ankom torsdag eftermiddag til Middelfart ridecenter, hvor der i weekenden afholdes ECCO cup finale.

I fredagens Prix St. George var det stævne debut til Cathrine Dufour og Orthilia, det var ligeledes første gang hoppen startede på MA-niveau. Det var et flot ridt, Orthilia var en smule spændt i skridten og der kom et par 4-taller men traven bød på mange 8-taller og et par 9-taller. Det endte med 70,3% og Cathrine og Orthilia vandt klassen, så man kan kun sige det var en super flot debut til denne nye ekvipage. 

Louise Zinglersen havde lidt at se til på banen idag med hendes hest Cadillac. Han kiggede meget og det koster jo mange point. Cadillac kigger næsten altid lidt den første dag, så vi håber han han har set det han skal, så han er klar til MA2 idag. Louise og Cadillac fik 65,17% og bliver nr. 4 som først uplaceret.

 

Idag gælder det så MA2 og Louise har starttid kl 14.22 og Cathrine har starttid kl 15.00, vi krydser finger for de to piger og håber på endnu et flot resultat.

 

Stort tillykke til Cathrine Dufour

 

 

< Tilbage