< Tilbage

Clinic igår hos Hanne Brebøl Thorsen12-11-2012 - 07:32

Rune og Joachim afholdte igår søndag en privat clinic i Nakskov. Det var Hanne Brebøl Thorsen som havde bestilt Rune og Joachim til at komme og fortælle hvordan de træner deres heste. Hanne fyldte rundt så det var til ære for hendes gæster.

Rune og Joachim får her blomster efter en vellykket clinic

Fødselsdags clinic hos Hanne Brebøl Thorsen.



Rune og Joachim tog turen til Nakskov med Hedelunds Mefisto og Aarø's Gandhi for at afholde clinic til Hanne Brebøl Thorsens fødselsdag.

Først red Joachim på deres egen 4 års Aarø's Gandhi, som var i byen for anden gang og han var bare så fin. Han var total upåvirkelig af de nye omgivelser og gik virkelig godt. Rune fortalte om hvordan de rider deres unge heste derhjemme og lå stor vægt på en naturlig holdning. 

 

Efter en lille pause kom Joachim i sadlen på hans kommende Grand Prix hest Hedelunds Mefisto. Der fik fødselsdags gæsterne lov at se alle Grand Prix øvelserne og med stor klapsalve til Hedelunds Mefisto fra gæsterne, da han vidste hvordan man går piaff og Passage. Igen her fortalte Rune om hvordan de uddanner deres heste derhjemme og den halve parade er det vigtigste redskab for at opnå samling.

 

Stor tak til Michelle Thrane Ibsen for de mange flotte billeder.

 

 

Det var en rigtig dejlig dag for Rune og Joachim og det håber vi også det var for de mange gæster.

 

Til sidst skal der igen lyde et kæmpe tillykke til Hanne Brebøl Thorsen med fødselsdagen igår.

 

 

< Tilbage