< Tilbage

Christine Øye og Wembley rejser hjem til Norge28-01-2013 - 07:55

I sidste uge kom Christine Øye til Danmark og har hele weekenden brug tid på at lære sin nye hest Wembley at kende, både fra jorden og fra sadlen.

Nu er den nye ekvipage rejst hjem til Norge.

 

Første billede af Christine Øye og Wembley hos Dressurstald Willum Thomsen

Christine Øye og hendes nye heste Wembley.



Wembley er vel ankommet til Christine Øye's stald i Norge.

 

Christine kom til Danmark og har brug det meste af weekenden på at lære sin nye hest at kende. Wembley er en utrolig venlig hest og det bemærkede Christine selvfølgelig også med det samme. Træningen hos Joachim er gået rigtig godt, igen kan man se han er en venlig hest og vil gerne arbejde og Christine føler sig godt tilpas på ryggen af Wembley.

Turen går nu til Norge hvor Christine og Wembley kommer til at bruge lidt tid på grundridning og selvfølgelig at lære hinanden bedre og kende. Allerede nu er planen at Joachim snart tager turen til Norge for at hjælpe den nye ekvipage.

Både hest og rytter havde en god tur til Norge, og ved ankomsten til Christine's stald så ville Wembley også gerne ud efter en tur på over 11 timer. Wembley kom i sin nye boks og begyndte straks at spise, så tror godt man kan sige han allerede er faldet godt til i hans nye stald.

 

Vi ønsker Christine endnu engang tillykke med Wembley og ønsker held og lykke i fremtiden.

 

 

< Tilbage