< Tilbage

Dressurstald Willum Thomsen gør klar til hingstekåringen i Herning 16-01-2013 - 21:05

Hingstekåringen i Herning messe center stå snart for døren og der er travlt i mange stalde, med klargøring af hingste til kåring og træning af de unge heste der skal deltage ved finalen i unghestechampionatet. Dressurstald Willum Thomsen er også i fuld gang med planlægningen med hvilket heste der skal have turen til Herning.

 

 

Joachim og Baccarat xx ved hingsteshow Sjælland 2012

Klargøring til hingstekåringen Herning 2013.



Forberedelserne er i fuld gang i mange stalde til årets store hingsteshow i Herning. Rune og Joachim planlægger nu hvilket heste der skal med udover Aarø's Gandhi, der vandt egnethedstesten på Sjælland og ligger nr. 3 på landsplan inden den store finale i unghestechampionatet, og er dermed selvskrevet.

Eneste hingst fra Dressurstald Willum Thomsen i år, er den smukke fuldblods hingst Baccarat xx fra Fam. Worre Jensen. Joachim er tilbage i sadlen på den skønne hingst Baccarat og træner nu frem mod fremvisningen i de to fuldblods klasser i Herning.

Joachim beretter igen i år at Baccarat er en virkelig kammerat og det er dejligt at være tilbage i sadlen på fuldblods hingsten, der virkelig har et fantastisk sind og vilje til at arbejde. 

 

Læs mere om Baccarat xx: klik her




< Tilbage