< Tilbage

Et fantastisk eventyr er nu slut26-03-2013 - 11:17

For et år siden startede det mest fantastiske eventyr for Rune og Joachim, et eventyr alle talte om, der blev skrevet historie og der kom de mest fantastiske oplevelser

Eventyret hedder Akeem Foldager.

Joachim og Akeem Foldager, Sølvmedalje ved DM 2012




Tak til en speciel makker.

 


Startet til "lille tur" og med 3 sikre ettere i baggagen, ankom Akeem Foldager  hos Dressurstald Willum Thomsen ved Vallø en kold december dag i 2011, hvor han siden har været redet under Rune og Joachims system.

Allerede ganske kort inde i makkerskabet mellem Joachim og Akeem Foldager blev drømmen om "at lave noget stort sammen" vakt hos Joachim, for selvom Akeem Foldager har langsomme bevægelser og derfor ikke lige ligger i kortene, at han pludselig skulle kunne gå piaff og passage som han kom til, var i sandheden bare en ganske anden.

"Joachim ringede flere gange til Patricia Florin og sagde " Han går Piaff og Passage, som man kun ser på Eurosport" - patricia Florin måtte ved selvsyn konstatere at Joachim havde ret.

En fantastisk rejse tog sin begyndelse - En rejse mod stjernerne, som ingen havde forudset og havde mod til at drømme om. Men for Rune og Joachim var sagen klar efter et par måneder i sadlen på Akeem Foldager - Her var en helt særlig hest.... En hest med et kæmpe potentiale, personlighed og ikke mindste en hest der ville hente månen ned til sin rytter.

 

Men, talent skal som bekendt udvikles hele tiden og hele vejen og sådan har det også været for Akeem Foldager. Med talent - hos både hest og rytter samt den helt rigitge kemi af mod på opgaverne kommer man langt... 

 

Så langt at Joachim nu kan se tilbage på en fantastisk DM sølvmedalje i 2012, sejr i Grand Prix og Grand Prix Kür ved deres internationale debut ved Falsterbo Horse Show samt en 8. plads i World Cuppen både i Odense og Stuttgart.

 

Et fremtids håb og satning på EM på dansk grund på Akeem Foldager er nu sluttet for Joachim.....Men held og lykke i fremtiden til Akeem Foldager.

 

 

 

Det er har været et fantastisk eventyr som nu er slut men Rune og Joachim takker for den helt fantasiske opbakning der har været "dagen derpå" både fra familie, venner og sponsorer. Telefonerne har kimet hele dagen og blomsterne vælter ind af døren.

 

 

Tusind tak Akeem Foldager for de fantastiske oplevelser og held og lykke i fremtiden.




< Tilbage