< Tilbage

Jacqueline Dupont & Ditte Frisbjerg Nielsen i suveræn form19-05-2013 - 18:53

De to dygtige piger fra Dressurstald Willum Thomsen har denne weekenden og sidste weekend vist flot ridning og vundet fire klasser. Super godt gået af Jacqueline Dupont og Ditte Frisbjerg Nielsen.

Ditte Frisbjerg Nielsen og Deep Purple

 

Distriktsstævne Møllebakkens rideklub.

 

To piger fra Dressurstald Willum Thomsen var suveræne denne weekend i møllebakkens ridklub. I MB1 redet Ditte Frisbjerg Nielsen og den skønne Deep Purple en fantastisk sejr hjem med 69,45%, over 9 % ned til nr. 2. Ditte og Deep Purple har haft en stævnepause gennem vinteren, hvor der er blevet trænet flittigt og det må siges at et godt valg. Ditte Frisbjerg Nilesen og Deep Purple satte sig også godt på MB2 og vandt igen denne gang med 68,88%. 

Nr 3. i MB2 blev endnu en dygtig pige fra Rune og Joachim, nemlig Jacqueline Dupont på den dejlige Laban V. Det blev en lidt dårlig start for Jacqueline da der desværre var utrolig meget kø på motorvejen, så det blev kun til 15 min opvarmning men trods den dårlige start, så fik ekvipagen et lidt forsigtig travprogram men kom stærkt igen i galoppen. Jacqueline og Laban V sluttede med 67,76 % og en flot 3. plads.

Sidste weekend var Jacqueline Dupont og Laban til distriktsstævne i Slangerup - Lynge rideklub om lørdagen og var total suveræn hvor de vandt MB0 med flotte 70,25% efter et rigtig flot ridt. Søndag tog Jacqueline og Laban V turen til distriktsstævne Glostrup rideklub og igen var ekvipagen suveræn og vandt MB0 igen efter et flot flot ridt hvor det hele kørte og vandt klassen med ikke mindre end 72,69 % 

 

Vi ønsker Ditte og Jacqueline stort tillykke med de meget flotte resultater.

 

 

< Tilbage