< Tilbage

Ny stjernehoppe i stalden 07-10-2013 - 19:18

Så er der kommet endnu en stjernehoppe i stalden hos Dressurstald Willum Thomsen, denne gang fra avler Tina og Flemming Pedersen fra Tørring. Et nyt samarbejde har taget sin start.

Joachim og Loglunds Pleasure

 

Loglunds Pleasure i stalden hos Rune & Joachim.

 

I fredags kom endnu en ung stjernehoppe i stalden hos Rune og Joachim. Det er den 4 årige LOGLUNDS PLEASURE efter Painted Black med Blue Hors World Class til morfar som nu er kommet i træning hos Rune og Joachim, og nu skal stå for videre uddannelse i sporten af denne skønne hoppe, som er avlet og ejet af Tina og Flemming Pedersen i Tørring.

Toglunds Pleasure er ikke så stor en hoppe, men hvad gør det når man har tre fantastiske gangarter. Ved eliteskuet sidste år blev det til en flot sølvmedalje og Loglunds Pleasure gik dagens bedste rideprøve med bla. 9.0 i ridelighed, 9.0 i skridt, 9.0 i trav og hele 9.5 i ridelighed af testrytter.

 

- Vi har allerede to fantastiske hopper i stalden så som Søbakkehus Mia-Bella og UNO Double Fun og nu fik vi endnu en. Loglunds Pleasure er en fantastsik hest og for os er det vigtigt med et godt hoved og det må man sørme sige hun har. Det hele er meget nyt da hun kun har været her i tre dage, men vi er kommet rigtig godt fra start. Vi er meget begejstret for Loglunds Pleasure og vi er utrolig glad for at Tina og Flemming har valgt vi skal stå for den videre uddannelse af Loglunds Pleasure og ser frem til et godt og langt samarbejde, siger Rune og Joachim

 

Man skal ikke vente så længe inden man kan opleve Loglunds Pleasure på konkurrencebanerne, da Rune og Joachim satser på at starte hesten ved egnethedstesten i Vallensbæk sportsrideklub d. 27 oktober, men det kommer selvfølgelig an på om hest og rytter har fundet hinanden på den korte tid.

 

Et nyt spændende samarbejde har taget sin start.

 

 

 

 

< Tilbage