< Tilbage

Patricia Hvidt videre til finalen i 6 års24-09-2013 - 16:58

Ved stævnet i Middelfart ridecenter blev der som skrevet tidligere både afholdt DM for klubhold og Mellemrunde for de unge heste. Dressurstald Willum Thomsens elev Patricia Hvidt og Lepas Armani er flot gået videre til finalen i 6 års championatet.

 

Patricia Hvidt og Lepas Armani ved kvalifikations stævnet i Hvalsø rideklub tidligere i år.

 

Godt gået Patricia og Lepas Armani.

 

 

Patricia Hvidt og Fam. Hvidt hjemavlet Lepas Armani efter Versace var til start ved mellemrunden for 6 års heste ved det store stævne på Middelfart ridecenter.

I fredagens opvarmningsklasse MB0 kan man godt sige at Patricia havde sit at se til med at få dejlige Lepas Armani rundt i hallen. Lepas Armani er en utrolig dejlig hest, men også en hest med lidt stor øjne. Trods store øjne lykkes det Patricia at komme rundt og en rigtig god træning inden mellemrunden lørdag. Det blev til 65,89% og endte midt i klassen.

 

Det var godt Patricia red Lepas Armani i opvarmningsklassen og det hjalp rigtig meget ved ekvipagens ridt ved mellemrunden. Det var et rigtig fint program med mange gode ting og Lepas Armani havde fint fokus på sin rytter. Det blev til 76,80% og en flot 9. plads ud af det store felt på 28 heste og ekvipagen er nu gået videre til finalen.

 

Karakter:

 

Skridt: 7,3

Trav: 7,4

Galop: 7,8

Ridelig: 7,8

Kapacitet: 7,8

 

 

Vi ønsker et stort tillykke til hele Fam. Hvidt med det flotte resultat og held og lykke i finalen. 

 

Billede: Sanne Svendsen

 

 

< Tilbage