Vallø sportsrideklub - Danmarksmester for fjerde gang24-09-2013 - 16:08

Vallø sportsrideklub gør det så igen - Danmarksmester for hold 2013. Virkelig imponerende.

Joachim og Fürst Ferrari klar til præmieoverrakkelsen

Vallø sportsrideklub - Danmarksmester 2013.

Middelfart ridecenter dannede i weekenden ramme om Danmarksmesterskabet for klubhold og samtidtig afviklede de også mellemrunden i 4 - 5 og 6 års championatet, så Middelfart ridecenter havde virkelig fået en opgave, men de løste den til UG. Det var et fantastisk stævne og forholdene var i top.

Mellemrunden forgik i de to ridehuse og DM forgik på udendørsbanerne, så det var dejligt at vejret var med DM rytterne.

Rune og Joachim havde igen i år sammensat et hold til Danmarksmesterskabet for Vallø sportsrideklub, det var 5 gang Vallø sportsrideklub stiller hold til DM og det er blevet til en sølvmedaljer og til tre guldmedaljer.

Holdet bestod i år af:

Rune Willum - Regent Rishøj

Maja Andreasen - Kano

Joachim Thomsen - Fürst Ferrari

Lene Ejby Christiansen - Kjærholm's Abutsiaq

Lørdag 1. afd af DM.

Rune og Regent Rishøj var første rytter fra Vallø der skulle i ilden i LA5 og Vallø sportsrideklub havde fået start nr. 4 ud af de 15 hold der var tilmeldt. Regent Rishøj havde aldrig prøvet at sove ude i byen og aldrig gået på så stor en arena også var det hans debut i LA5, så han var meget meget spændt, men gik alligevel en fejlfri tur og fik 71,72% og ekvipagen vandt suverænt klassen, godt redet af Rune.

Maja og Kano var næste rytter fra Vallø og de skulle ride MB1, det var lige som med Regent Rishøj første gang Kano sov ude og første gang han gik på så stor en arena. Han var virkelig super på opvarmningen, men blev noget påvirket da han kom på banen. Ekvipagen fik et par dumme dyre fejl, men Kano gik i flot form og fik virkelig vist sine kvaliteter. Det blev til 67,79% og en flot 2. plads.

Så blev det Joachim og Fürst Ferrari tur til at komme på banen i MB2. Det var også første gang Fürst Ferrari skulle sove ude, men tog det i stiv arm. Fürst Ferrari blev dog også noget spændt da han kom på banen, men gik et virkelig godt program med flotte trav øgninger, changementer mm. Joachim og Fürst Ferrari fik flotte 74,69% og vandt også suveræn klassen.

Lene og Kjærholm's Abutsiaq var sidste rytter fra Vallø holdet og ekvipagen havde en super tur, lidt store pirouetter, men det blev til 70,70% og en 4. plads i klassen. Lene og Kjærholm's Abutsiaq havde en rigtig dårlig start på stævnet da Kjærholm's Abutsiaq var ude og græsse lidt inden de skulle kører mod Middelfart, hvor han desværre slap fri og løb rundt på gården, men han blev hurtigt fanget igen hvor man så kunne se han havde været faldet. HELDIGVIS var der ikke sket noget, men sikke en start.

Efter første afd. af DM førte VAllø sportsrideklub med ikke mindre end 6% ned til anden pladsen. Joachim og Fürst Ferrari blev samlet vinder med 74,69%, Rune og Regent Rishøj nr. 5 med 71,72%, Lene og Kjærholm's Abutsiaq nr. 8 med 70,70% og Maja og Kano nr. 16 med 67,79%. Vallø sportsrideklub var ene om at have tre rytter over 70%. Super flot.

Søndag 2. afd af DM. Finale.

Så blev det finale dag og Vallø sportsrideklub var klar til kamp. Idag gik de 6 bedste hold så videre til finalen, hvor der blev redet i omvendt rækkefølge, det vil sige at Vallø rytterne skulle ride som sidste rytter i hver klasse.

Rune var første rytter fra Vallø igen idag i LA5 og Regent Rishøj var meget meget mere afspændt allerede på opvarmingen idag, og det blev til et helt super ridt idag til ekvipagen. Regent Rishøj er en meget stor hest på næsten 190 cm men utrolig ædel og meget elegant på banen. Det blev til flotte 73,16% idag og Rune og Regent Rishøj vandt så igen suverænt klassen. God start for holdet.

Maja og Kano var næste rytter fra Vallø og det var en mere afspændt hest der kom på banen idag. Det blev til en rigtig fin tur uden fejl. Med en procent på 68,60% blev det til en 4. plads idag.

Joachim og Fürst Ferrari var tredie rytter fra Vallø. Joachim og Fürst Ferrari havde en helt super tur idag og Fürst Ferrari var mere afspændt. Det blev til flotte 72,36% og Joachim og Fürst Ferrari vandt igen deres klasse.

Lene og Kjærholm's Abutsiaq var sidste rytter både for vallø holdet, men også til DM. Lene havde lidt at se til idag da der var utrolig meget uro omkring banen, hvilket havde været et problem for mange andre ryttere, men Lene og Kjærholm's Abutsiaq fik en god tur med et par småting, det blev til 68,64% og en 4. plads. Men det var nok.

Vallø sportsrideklub vinder sammenlagt finalen og på finaledagen bliver Rune og Regent Rishøj samlet vinder med 73,16%, Joachim og Fürst Ferrari bliver nr. 3 med 72,36%, Maja og Kano bliver nr. 11 med 68,60% og Lene og Kjærholm's Abutsiaq bliver nr. 10 med 68,64%.

VALLØ SPORTSRIDEKLUB - DANMARKSMESTER 2013.

Vallø sportsrideklub har vundet guld i år 2012 - 2011 -2009 og sølv i 2008 og kan nu tilføje endnu en guldmedalje til det imponerende CV.

Der skal lyde et stort tillykke til de fire ryttere, det er super sejt gået.

Der skal selvfølgelig også lyde et stort til Vallø sportsrideklub - Læse mere om klubben: Klik her

Og en stort tak til Horse House som i alle årene har sponseret flotte underlag til holdet fra Vallø.

Det var slut på endnu et DM for klubhold og Rune og Joachim håber selvfølgelig på at Vallø sportsrideklub igen næste år er klar til ar forsvare DM titlen som forsvarende Danmarksmester og siger tak for kampen til Lene og Maja for en god weekend og godt sammenhold.