< Tilbage

Ny spændende hest til Joachim12-08-2013 - 15:05

Så er der igen kommet en ny hest i stalden hos Rune og Joachim. Det er den 11 årige Come Back II/Lobster vallak Canel V ejet af Mette Yong Pedersen. Canel V har de sidste tre år været i ridning hos Sidsel Johansen og d. 1 august flyttede Canel V ind hos Dressurstald Willum Thomsen.

Joachim og Canel V før en af deres første rideture sammen

En ny og spændende hest til Joachim.



D. 1 august kom der ny hest i stalden hos Rune og Joachim.

Det er den 11 årige vallak Canel V efter Come Back II med Lobster til morfar, som de sidste tre år er redet og startet af Sidsel Johansen frem til Prix St. George med kan alle øvelserne til Grand Prix.

Nu er Joachim så kommet i sadlen på Canel V og med Rune på sidelinien ser det ud til at blive et meget spændende nyt makkerskab. Det er for hurtigt at sige hvornår vi ser den nye ekvipage ude på banerne, men Rune og Joachim glæder sig meget til at komme ud og vise Canel V.

Der skal lyde en stor tak til Sidsel Johansen som anbefalede ejet Mette Yong Pedersen at sætte Canel V i træning hos Rune og Joachim, det var en meget venlig tanke.

 

Vi slutter med at ønske den nye ekvipage held og lykke i fremtiden, og byder Mette Yong Pedersen velkommet til Dressurstald Willum Thomsen.

 

 

< Tilbage