< Tilbage

De bedste gamacher fra CJ Proline16-12-2013 - 12:07

Dressurstald Willum Thomsen har netop modtaget en hel kasse med de bedste gamacher fra CJ Proline med posten. Det er den italienske ZANDONA " Avantgarde Line" gamache som er udviklet til give den optimale beskyttelse af hestens ben. Alle Rune og Joachims heste går på fold hver dag og alle hestene har gamacher på, så det er her denne fantastiske gamache kommer ind i billedet

De fedeste gamacher fra CJ Proline

 

Dressurstald Willum Thomsens nye sponsor CJ PROLINE er et dansk agentur, der har specialiseret sig i at forhandle ridetøj og udstyr i bedste kvalitet og design.

Dressurstald Willum Thomsen heste kommer på fold hver dag og alle heste har gamacher på når de går på fold, men det har ikke været så nem for Rune og Joachim at finde den helt rigtige gamache til den opgave. Det er vigtig at hestens ben er bestykket for slag, men det er også vigtigt at der ikke kommer sand/grus ind under gamachen, men det er nu lykkes Rune og Joachim at finde den helt rigtig løsning for Dressurstald Willum Thomsens heste.

 

Løsningen er ZANDONA Superior gamache fra CJ Proline, som er en springgamache med gele indvendig og er meget nemme at sætte på og tage af og vigtigst af alt, der kommer ikke sand/grus under gamachen.

 

Den italienske "SUPERIOR gamache" er udviklet til at give den optimale beskyttelse til din hest's ben.

 

* TPU struktur med differentieret tykkelse

* Åndbar neopren

* 6 luftkanaler på forbensgamacher - 3 luftkanaler på bagbensgamacher

* Gel-tech mellem PTU og neopren

* Flex-zone for optimal bevægelsefrihed

* Elastiske stropper med quick-release / dobbelt låsesystem

* Ergonomisk formet efter hestens ben

 

 

Se mere på: CJ PROLINE

 

Gamacherne forhandles bla. i Horse House

 

 

Stort tak til CJ PROLINE for disse dejlige gamacher.

 

 

 

 

 

 

< Tilbage