< Tilbage

Træningssamling for junior og youngrider på Bregnerødgård idag14-12-2013 - 22:30

Maja Andreasen og den skønne Skjoldsgård Monte-Vo var idag til træningssamling med landstræneren for junior og youngrider Ulrik Sørensen på den dejlige ridecenter Bregnerødgård.

Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo efter træningssamlingen på Bregnerødgård


FOTO: PRIVAT



Træningssamling ved landstræneren for junior/youngrider




Idag stod den på træningssamling ved landstræneren Ulrik Sørensen for junior/youngrider på det skønne ridecenter Bregnerødgård. Rune og joachims dygtige juniorrytter Maja Andreasen var inviteret med hendes vinderhest fra JBK Horse Show, Skjoldsgård Monte-Vo.

Joachim tog med Fam. Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo for at se træningen og Joachim var yderst tilfreds med Majas ridning.

 

Maja og Skjoldsgård Monte-Vo gjorde en fantastisk figur og red alle øvelserne til Prix St. George igennem med bla. super piouretter og super trav traversader og det var en oplagt Skjoldsgård Monte-Vo. Landstræneren sagde at ekvipagen havde udviklet sig enormt siden sidste samling.

Maja og Skjoldsgård Monte-Vo skulle have redet deres sidste tur som junior ved finalen i ECCO cup sidste weekend, men kom ikke afsted pga stormen, så nu skal ekvipagen op på næste niveau og skal næste år ride Prix St. George som youngrider.

 

Der skal lyde et stort held og lykke til Maja og Skjoldsgård Monte-Vo som youngrider i 2014.

 

 

< Tilbage