< Tilbage

Fantastiske resultater i Herning til Atterupgård11-03-2014 - 05:38

Atterupgård var her - der og alle vegne ved Hingstekåringen i Herning. Atterupgårds Capirossi blev udnævnt til Unghestechampionatets gladeste hest, Atterupgårds Seebach modtog Åge Ravns vandrepokal, fik opdrættermedalje i Sølv, udnævnt som Fløjhingst og blev kåret i Oldenburger Verband. Fantastisk flot med Atterupgårds egen avl.


Flot Herning til Atterupgård.

 

I unghestechampionatet havde Atterupgård den dejlige Atterupgårds Capirossi efter Caprimond/Stedinger med Selina Hundstuen Solberg i sadlen til start. Under ridning med egen rytter leverede Atterupgårds Capirossi og Selina Hundstuen Solberg en rigtig flot tur med mange højdepunkter og Selina viste virkelig flot og følsom ridning. 

Karakter:

Skridt: 7,0

Trav: 8,5

Galop: 7,5

Ridelighed: 8,0

Kapacitet: 8,0 

 

Under fremmedrytter testen var det OL rytter Carl Hester der skulle afprøve de 33 heste af. Carl Hester var uden ord de første mange runder i sadlen på dejlige Atterupgårds Capirossi. Carl Hester nød virkelig at ride den skønne vallak og med karakterne 10 i ridelighed og 9,0 i kapacitet blev Atterpgårds Capirossi flot nr. 2 i fremmedrytter testen. Efter sidste hest udnævnte Carl Hester også Atterupgårds Capirossi til championatets gladeste hest. Selina og Atterupgårds Capirossi blev samlet flot nr. 8 i Unghestechampionatet.

Well done Selina.

 

Selina Hundstuen Solberg var også i sadlen på den skønne 4 årige hingst Atterupgårds Seebach efter Sandro Hit / Donnerhall som blev flot flot fremvist i præsentationklassen af de 4 årige hingste. Super flot form og i flot balance og med fire karakter over 9 bla. med 9,5 i galop.

Atterupgårds Seebach modtog Åge Ravns vandrepokal, fik opdrættermedalje i sølv og derefter udnævnt som fløjhingst for de 4 årige hingste. Ikke nok med det så var det tyske Olderburger Verband i Herning og kunne efter at have set Atterupgårds Seebach meddele at Atterupgårds Seebach nu også var kåret i OLD.

Nyd videoen her: Atterupgårds Seebach

 

 

Hingstekåringen i Herning er nu overstået og med kæmpe succes for Stutteri Atterupgård og selvfølgelig for deres rytter Selina Hundstuen Solberg. Vi kan kun sige WELL DONE endnu engang.

 

Herfra skal der lyde et kæmpe stort tillykke til Atterupgård og Selina for de fantastiske resultater ved Hingstekåringen.

 

 

< Tilbage