< Tilbage

Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo flot nr. 3 i ECCO Cup03-03-2014 - 07:04

Dressurstald Willum Thomsen var i weekenden repræsenteret ved landsstævnet i Sundeved rideklub af Young Rider Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo, hvor det blev til en meget flot samlet 3. plads for denne smukke ekvipage.

Maja og Skjoldsgård Monte-Vo


Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo flot nr. 3 i første afd. af ECCO CupFredag formiddag gik turen til landsstævne i Sundeved rideklub for Joachim, Fam. Andreasen og selvfølgelig Skjoldsgård Monte-Vo, hvor Maja og Skjoldsgård Monte-Vo skulle starte den første afdeling af ECCO Cup. Turen til Sundeved rideklub gik godt og det var en meget frisk og veloplagt Skjoldsgård monte-Vo der ankom til stævnepladsen.

Det er Maja Andreasens første år som Young Rider og har kun to gange inden stævnet i Sundeved redet Prix St. George. 

I lørdagens Prix St. George var der ikke mindre end 28 ekvipager til start. Maja Andreasen kommer på banen på en meget frisk Skjoldsgård Monte-Vo og leverere en meget meget flot tur med super travøgninger, flotte pirouetter og med 69,21% sluttede ekvipagen på en flot 3. plads i det store felt af ryttere og gik videre blandt de 15 bedste til søndagens kürfinale.

Kürfinalen gik søndag frokost og Maja havde fået start som den tredje sidste rytter. Igen idag var det en meget veloplagt ekvipage der kom på banen. Super flot travprogram men desværre kom der en stort fejl i den første galoppirouette hvor Skjoldsgård Monte-Vo simpelthen vil vise han kan selv, men det kunne han så ikke. En meget dyrt fejl og et 3 tal ved de tre dommere. Maja og Skjoldsgård Monte-Vo dansede til toner fra Robbie Williams. Ekvipagen slutter alligevel på flotte 71,29% og slutter samlet på en meget flot 3. plads.

Et super stævne og flot flot ridning af Maja og Skjoldsgård Monte-Vo.

 

Vi ønsker Maja et kæmpe tillykke med det flotte resultat.

 

 

 


< Tilbage