< Tilbage

Joachim vandt alle sine starter i weekenden ved stævnet på Østsjællands rideklub25-02-2014 - 20:32

Weekenden stod på stævne i Østsjællands rideklub som kun ligger 2 min fra Dressurstald Willum Thomsen. Rune og Joachim skulle have 5 heste til start. Desværre blev Rune syg og kom derfor ikke til start på Regent Rishøj og Don O'Maine. Joachim var til start på Aarø's Gandhi, Mon Bijou og Canel V. Joachim gjorde rent bord og vandt alle sine starter.

Aarø's Gandhi ankom på stævnepladsen


Joachim gjorde rent bord og vandt alle sine starter.


Lørdag:


Aarø's Gandhi havde sidste år omkring samme tid debut i LA også på Østsjællands rideklub, hvor det blev til en suveræn sejr. Derefter gik turen til hingstekåringen i Herning hvor Joachim og Aarø's Gandhi opnåede en flot 5. plads i unghestechampionatet. Siden Herning sidste år har den stået på træning for Aarø's Gandhi og har nu haft sin debut i MB0.
Joachim og Aarø's Gandhi leverede et rigtig godt program, en lille smule forsigtigt og trods to urene changementer tog Joachim og Aarø's Gandhi en flot sejr i MB0 med 68,71%.

I MB2 var Joachim til start på Mon Bijou efter Münchhausen, som er ejet af Sandra Sutter Fronth som også ejer Fürst Ferrari. Mon Bijou er kommet i træning hos Dressurstald Willum Thomsen i en periode inden hoppen igen går hjem til Norge og skal rides videre af Sandra Sutter Fronth.
Joachim havde en rigtig god tur selvom det var første gang Joachim skulle starte Mon Bijou og ekvipagen sluttede på 70,26% og vandt flot klassen.

Lørdagens sidste klasse var MA1 hvor Joachim startede Canel V. Canel V er i en rigtig god udvikling og stævnet på Østsjælland rideklub var kun ekvipagens andet stævne sammen. Canel V var ikke helt med Joachim hele turen, men det blev alligevel et flot program og ekvipagen vandt suveræn klassen med 72,22%.

Det var slut på en rigtig god dag på Østsjællands rideklub.

 

Søndag:Idag var det kun Mon Bijou og Canel V der var til start på Østsjællands rideklub. Aarø's Gandhi hyggede sig på folden derhjemme i det dejlige vejr.

Joachim og Mon Bijou var idag til start i MB1 og havde som igår, en rigtig rigtig god tur. Joachim og Mon Bijou vandt suverænt klassen med 68,78%

Stævnets sidste klasse var Prix St. George, hvor Joachim red Canel V. Igår følte Joachim ikke at Canel V helt var med hele turen, men det må man sige han var idag. Flot flot turen med super serier og med 71,31% tog Joachim og Canel V endnu en sejr. For Joachim var det så den 5 sejr denne weekend, så man må sige det har været en meget god weekend for Dressurstald Willum Thomsen.

 

Vi ønsker stort tillykke til Joachim, Rune, Mette Yung Pedersen og Sandra Sutter Fronth med de fem røde sløjfer.

 

 

 

 


< Tilbage