< Tilbage

Canel V vinder & Fürst Ferrari nr. 2 i Prix St. George02-02-2014 - 17:54

Joachim gør det igen idag - men de to heste byttede dog plads, så Canel vandt og Fürst Ferrai blev nr. 2 i Prix St. George ved distriktsstævnet i Solrød rideklub.

Canel V vinder Prix St. George

Canel V vinder og Fürst Ferrari blev nr. 2 i Prix St. George.Så blev det søndag, Rune og Joachim var igen idag til stævne i Solrød rideklub, hvor Joachim red Prix St. George på Canel V og Fürst Ferrari. Det var kun anden gang Fürst Ferrari startede Prix St. George, men for Joachim og Canel V var det første gang.

Joachim og Fürst Ferrari var første rytter på banen og man må sige de virkelig leverede et super godt ridt med bla. et 9 tal i 3'erne og et 9 tal i fri skridt. Det blev til flotte 72,82% og en meget flot og velfortjent 2. plads.

Sidste rytter i Prix St. George var igen Joachim og denne gang på Canel V. Det er første stævne for ekvipagen og deres samarbejde er stadig nyt, men det kunne man ikke se. Ekvipagen leverede virkelig et super ridt med bla. 8 i begge pirouetter og 3'erne. Med flotte 73,09% tog Canel V sejren foran staldkammeraten Fürst Ferrari.

Det må siges at have været et rigtig godt stævne for Joachim og hans to dejlige heste og de bliver meget at spændende at følge i fremtiden.

 

Et stort tillykke til Joachim med de flotte resultater og igen et stort tillykke til ejerne Mette Yong Pedersen og Sandra Sutter Fronth.

 

Berider Pernille Gert Nielsen og Donna Hit efter Diamond Hit med Rohdiamant til morfar var også til start i Prix St. George og ekvipagen havde også en en rigtig god tur. Med 68,48% blev Pernille og Donna Hit først uplaceret som nr. 3.

 

Maja Andreasen og Skjoldsgård Monte-Vo havde idag debut i Prix St. George og desværre så blev Skjoldsgård Monte-Vo lidt for kæk da ekvipagen kom til galoppen, hvor Skjoldsgård Monte-vo lå et par bukkespring i programmet, men det får man altså ikke ekstra point for. Alligevel en flot flot debut til den smukke ekvipage som sluttede på 67,10%

 

Slut på et rigtig godt stævne for Dressurstald Willum Thomsen og deres eleever.

 

 

 

 

 

< Tilbage