< Tilbage

Joachim nr. 1 og 2 med begge ridt over 77%. 01-02-2014 - 22:47

Ved distriktsstævnet i Solrød rideklub var Joachim idag til start på de to skønne heste, Fürst Ferrari og Canel V. Det var stævne debut for Joachim og Canel V og sikke en super debut for denne nye ekvipage.

Joachim i gang med at klippe Canel V så han er klar til stævne


Joachim vinder MA1 på Fürst Ferrari og nr. 2 på Canel V med begge ridt over 77%



Joachim havde to heste til start i dagens MA1 ved distriktsstævne i Solrød rideklub.

Det var stævne debut for Joachim på den dejlige vallak Canel V efter Come Back med Lobster til morfar og det var en super debut til denne nye ekvipage. Joachim og Canel V var første rytter på banen og man må sige at ekvipagen lå hårdt ud - et super ridt med mange højdepunkter også lige en lille fejlridning men med 77,50% blev det til en meget flot 2. plads til Joachim og Canel V.

Sidste rytter i klassen var Joachim på den skønne Fürst Ferrari som virkelig har et meget imponerende CV da han har vundet alle sine starter i 2013 og han gjorde det så igen idag. Endnu et super ridt med flot trav og skridt tur, lidt stort tempo i galop med en lille fejl i de 5 changementer for hvert 4 spring. Joachim og Fürst Ferrari vinder med 77,92% kun 1,5 point foran stald kammeraten Canel V.

Man må sige det var en super dagen for Rune og Joachim.

 

Imorgen er Joachim til start i Prix St. George på begge heste.

 

Vi ønsker et stort tillykke til Joachim med de flotte resultater og stort tillykke til ejerne Sandra Sutter Fronth og Mette Young Pedersen

 

 

< Tilbage