< Tilbage

CDI Doha - Verdensklasseridning af Cathrine Dufour! (VIDEO)19-03-2017 - 20:44

Cathrine Dufour, Atterupgårds Cassidy og Rune drog til Doha for at repræsentere de rød-hvide farver ved Al Shaqab International Horse Show i Doha, Qatar og leverede to ridt i verdensklasse og var lige i hælene på verdens pt. bedste rytter Isabell Werth.

 

Doha - Verdensklasseridning af Cathrine Dufour.

 


To helt fantastiske ridt i verdensklasse ved Al Shaqab International Horse Show i Doha, Qatar fik de rød-hvide farve til tops den første uge i marst.

Cathrine og Atterupgårds Cassidy fik i Grand Prixen en fantastisk 2. plads med flotte 76.82% og var lige i hælene på verdens vel bedste rytter pt Isabell Werth på Don Johnson som opnåede 77.60%.

I Küren tog Cathrine og Atterupgårds Cassidy endnu en flot 2. plads og brød den magiske grænse på +80 procent, da ekvipagen opnåede imponerende 80.77% og var faktisk blot 0,5% efter dressurens dronning Isabell Werth og Don Johnson som fik 81.27%

 

Horse2rider skriver efter küren:

- Dufour er skarp fra start til slut. Super flot start midterlinie med pirouetter og serier, masser af tryk af jorden i passagen, gode piaffe ture med bl.a. flot vifte på den sidste midterlinie.
Let og åben form med power giver det flotte klassiske billede. 

 

 Se Grand Prixen herunder:

 

Se Grand Prix Küren herunder:

 

 

Vi ønsker det største tillykke til Cathrine og selvfølgelig til Rune med de fantastiske resultater.

 

 

< Tilbage