< Tilbage

Kilimanjaro Carmen vinder stævnedebut med 76.1 %28-02-2017 - 21:02

Nu var det tid til at Rune og Joachims store sorte Gribaldi vallak, Kilimanjaro Carmen skulle have hans stævnedebut. Sikke en flot debut den talentfulde hest fik.

Kilimanjaro Carmen sammen med avler Leise Pedersen fra Stutteri Carmen

 


Kilimanjaro Carmen vinder stævnedebut med 76.1 %


 

I weekenden blev der afholdt distriktsstævne i Solrød rideklub og Dressurstald Willum Thomsen var flot repræsenteret af Joachim og flere af deres ejer.

 

Rune og Joachim havde besluttet at deres store Gribaldi vallak, Kilimanjaro Carmen skulle havde sin stævnedebut i Solrød. 

Kilimanjaro Carmen efter Gribaldi / Tuareg er nu 7 år gammel og er bagud i sin uddannelse, men med sin 184 cm i stang har han haft behov for mange træningspauser så hans krop kunne følge med.

Joachim og Kilimanjaro Carmen fik sin debut i LA1 og indtog virkelig ridehallen i Solrød med en super super flot tur, med kun med et lidt dårlig anspring fra skridt til galop hvor Kilimanjaro Carmen ikke tog hjælpen. Ekvipagen vandt flot klassen med 76.1%

 

Vi ønsker stort tillykke til Rune og Joachim, samt avleren Leise Pedersen med det flotte resultat, det lover godt for fremtiden.

 

 

 

< Tilbage