< Tilbage

Joachim & Søbakkehus Mia-Bella vinder Intermediaire II debut10-03-2017 - 21:12

Joachim og den skønne sølvmedalje hoppe Søbakkehus Mia-Bella har haft deres debut i Intermediaire II med en overbevisende sejr til over 72%. Det lover godt for fremtiden.

Joachim & Søbakkehus Mia-Bella

 

Joachim & Sølvmedaljehoppen Søbakkehus Mia-Bella vinder Intermediaire II debut.

 

 

 

Vi er desværre rigtig meget bagefter med nyhederne her på vores hjemmeside, det beklager vi og arbejder på det!

 

Joachim og den skønne sølvmedaljehoppe Søbakkehus Mia-Bella slutter året 2016 af med en suveræn sejr i deres debut i Intermediaire II.

Søbakkehus Mia-Bella har haft en længere stævnepause og har brugt tiden på at få styrken i piaff og passage og nu besluttede Rune og Joachim at tiden var inde til debut i Intermediaire II.

D. 28/12.2016 tog Rune, Joachim og Søbakkehus Mia-Bella turen til Slangerup Lynge rideklub der afholdte nytårsstævne, hvor deres fantastiske Blue Hors Don Schufro hoppe skulle have sin debut i Intermediaire II.

Joachim og Søbakkehus Mia-Bella leverede en super tur i flot form. I den første øgning i trav var Søbakkehus Mia-Bella mere end klar og sprang desværre i galop. Super flot piaff og passage. God skridt og flot galoptur hvor der kom en lille fejl i det første changement i 2'erne, 1'erne var der med hjælp fra Joachim ;-)

Ekvipagen sluttede på 72.10% hele fem procent fra 2. pladsen, det kan man godt kalde en super overbevisende debut til Joachim og Søbakkehus Mia-Bella som lover godt for fremtiden.

 

 

Vi ønsker kæmpe tillykke til Joachim og Agnete Holmsted den stolte ejer af Søbakkehus Mia-Bella.

 

 

 

 

< Tilbage