< Tilbage

Atterupgårds Wagga Wagga solgt til USA - VIDEO01-11-2016 - 10:04

Dressurstald Willum Thomsen har netop solgt den store imponerende vallak Atterupgårds Wagga Wagga, avlet og ejet af Stutteri Atterupgård til USA.

Rune og Joachim stod for uddannelsen af Atterupgårds Wagga Wagga


Atterupgårds Wagga Wagga solgt til USA.


Rune har i flere år været tilknyttet som træner på det anerkendte Stutteri Atterupgård, som rigtig kom på verdenskortet i år efter den fantastiske præsentation at have avlet ikke mindre end tre heste til OL i Rio.

En gang om ugen kører Rune til Atterupgård for at træne Atterupgårds første rytter Selina Hundstuen Solberg på flere af stutteries heste.

I marts 2016 indgik Stutteri Atterupgård og Dressurstald Willum Thomsen et samarbejde med hesten Atterupgårds Wagga Wagga. En stor dejlig velgående 9 års vallak efter Welt Hit II med Lord Sinclair til morfar. Atterupgårds Wagga Wagga ankom til deres stald i Vallø hvor Rune og Joachim siden har stået for den videre uddannelse af hesten.


Rune og Atterupgårds Wagga Wagga har vundet MB2 og placeringer i MB1 og MB3 på landsplan. I juni debuterede Rune og Atterupgårds Wagga Wagga i MA1 med en flot 2. plads og siden hen er det gået stærk og Atterupgårds Wagga Wagga kan nu alle øvelser til Grand Prix.

 

Den amerikanske dressurrytter Jennifer Miller-Davis ankom til Dressurstald Willum Thomsen den første weekend i oktober for at prøve Atterupgårds Wagga Wagga i to dage og beslutningen blev hurtig taget. Hesten var solgt!


I weekenden forlod Atterupgårds Wagga Wagga så stalden hos Rune og Joachim og turen gik mod Amsterdam. På nuværende tidspunkt er Atterupgårds Wagga Wagga på sin første flyvetur mod Los Angeles, hvor han vil blive modtaget af hans ejer Jennifer Miller-Davis.

 

 

Vi vil gerne sige tusind tak til Stutteri Atterupgård for et godt samarbejde.

 

 

Nyd Joachims sidste ridetur på Atterupgårds Wagga Wagga inden han skulle ud på den lange rejse til USA i videoen herunder:

 

Tak til webmoster Mette Kleist med videoen!

 

 

Stutteri Atterupgård og Dressurstald Willum Thomsen ønsker Jennifer Miller-Davis kæmpe tillykke med sin nye hest og ønkser hest og rytter alt det bedste for fremtiden.

 

 

 

 

 

< Tilbage