< Tilbage

Kilimanjaro Carmens første stævne30-06-2014 - 07:11

Den store smukke 4 årige Gribaldi søn, Kilimanjaro Carmen havde sin første stævnestart ved TAF stævnet i ringsted i lørdags.

Rune og Kilimanjaro Carmen ved ankomst til stævnepladsen


Kilimanjaro Carmen til stævne.
Ved Trakehnerstævnet i Ringsted sportsrideklub i lørdags var Joachim til start den den store smukke Kilimanjaro Carmen. Det gik desværre ikke som planlagt.

Kilimanjaro Carmen er ikke redet ret meget og det var første gang han skulle i byen. Rune og Joachim kommer lidt for sent afsted hjemmefra og det gik ud over den planlagte opvarmning. Så Joachim havde sit at se til, da Kilimanjaro Carmen var meget frisk.

Det blev lidt mere show end konkurrence fra Kilimanjaro Carmens side, han var meget frisk og synes det hele var lidt for sjovt, så han kvitterede med en masse bukkespring på banen. Det får man altså ikke ekstra point for!

 

- Øv øv men sådan er det, det er jo min egen skyld. Kilimanjaro Carmen er meget meget lidt redet så det er jo klart han bliver mere frisk når han så kommer i byen. Han er min stjerne så det er jo surt ikke at få vist hvor god han virkelig er, men nu har han da været i byen, udtaler Joachim.

 

Vi ønsker ekvipagen held og lykke i fremtiden.

 

 

 

< Tilbage